Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Радіотелефон Panasonic KX-TG1611UAH

Код товару: 75867
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Panasonic
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Радіо телефони Радіотелефон Panasonic KX-TG1611UAH

РК-дисплей: Монохромний з блакитним підсвічуванням Тип трубки: Бездротовий Автовідповідач: Ні Визначення номера: АОН + Caller ID

Ціна: 1677 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Радіотелефон Panasonic KX-TG1611UAH

  DECT PANASONIC KX-TG1611UAR - це недорогий бездротовий телефон, який має достатню кількість базових функцій, щоб забезпечити зручність спілкування в офісі або вдома. Апарат Panasonic KX-TG1611 поєднує у собі відмінний дизайн, з неповторною простотою використання та високою надійністю.

Ціна на радіотелефон Panasonic KX-TG1611 обумовлена ​​оптимальною кількістю функцій. У цьому радіотелефоні є визначник номера двох стандартів – АВН та Caller ID. Також радіотелефон Panasonic KX-TG1611 має можливість кріплення на стіну. Екран підсвічується блакитним кольором.
 
На екрані для зручності відображається дата і час. Також є будильник. Радіотелефон Panasonic KX-TG1611 має меню із записником на 50абонентів і журнал вхідних дзвінків на 50 номерів, що визначилися. Є повтор 10 останніх набраних номерів. При налаштуванні радіотелефону Panasonic KX-TG1611 можна вибрати одну з 12 мелодій дзвінка.
 
Будь-який радіотелефон Panasonic має кнопку Flash ("флеш", позначається буквою R) для переведення дзвінків до офісної АТС. Для дзвінка або перекладу трубки на трубку використовується кнопка INT. Дальність радіотелефонів стандарту DECT невелика – 30-50 метрів у приміщенні. Тому радіотелефон DECT ідеально підійде для квартири та офісу.

Радіотелефон Panasonic KX-TG1611UAH Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Радіотелефон Panasonic KX-TG1611UAH в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Радіо телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Радіо телефони и купити Радіотелефон Panasonic KX-TG1611UAH в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Радіотелефон Panasonic KX-TG1611UAH

Тип Радіотелефон
Обладнання AOH, Caller ID (журнал на 50 викликів)
Телефонний довідник (50 записів)
Російськомовне меню
12 мелодій дзвінка
Підсвічування дисплея
Годинник з будильником
Повторний набір номера: 10 номерів
Пошук трубки
Можливість встановлення на стіні
До 15 години в режимі розмови
До 170 годин у режимі очікування
Підсвічування Екран
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Радіотелефон Panasonic KX-TG1611UAH можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Радіотелефон Panasonic KX-TG1611UAH

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Panasonic KX-TG1611UAH

Код товару: 54679
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 54677
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 2938
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →