Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична зубна щітка Panasonic EW-DL82-W820

Код товару: 77570
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Panasonic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні зубні щітки Електрична зубна щітка Panasonic EW-DL82-W820

Panasonic EW-DL82-W820 - електрична зубна щітка, виготовлена ​​за новітніми технологіями. Вона має 3 режими, які дозволяють забезпечити не тільки якісне чищення, але й делікатне чищення зубів, а також дбайливе відбілювання. Швидкість обертання щітки становить 31000 обертів на хвилину, що достатньо для проведення швидкого та якісного чищення зубів. При цьому щітка дуже дбайливо ставляться до ясен та зубної емалі, не пошкоджуючи їх. Додатковими перевагами даної щітки є водонепроникний корпус, який значно продовжує термін експлуатації щітки у безпечному. Щітка працює від акумулятора, який забезпечує до 90 хвилин безперебійної роботи. У щітці встановлено спеціальний таймер, який забезпечує чищення зубів на одній зоні до 30 секунд.
ви зможете очистити усі зуби рівномірно. Вібраційний тип таймера, а також спеціальна овальна головка гарантують надійний захист від зубного каменю та нальоту.

Ціна: 3913 грн
шт

Опис товару Електрична зубна щітка Panasonic EW-DL82-W820

 
Ви можете очистити всі зуби рівномірно. Вібраційний тип таймера, а також спеціальна овальна головка гарантують надійний захист від зубного каменю та нальоту.

Електрична зубна щітка Panasonic EW-DL82-W820 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична зубна щітка Panasonic EW-DL82-W820 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні зубні щітки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні зубні щітки и купити Електрична зубна щітка Panasonic EW-DL82-W820 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична зубна щітка Panasonic EW-DL82-W820

* Технічні характеристики Електрична зубна щітка Panasonic EW-DL82-W820 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична зубна щітка Panasonic EW-DL82-W820

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Panasonic EW-DL82-W820

Код товару: 276723
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360312
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360313
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →