Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Гриль Outwell Selby Griddle Black (650832)

Код товару: 231285
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Outwell
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Барбекю, барбекю, грілі Гриль Outwell Selby Griddle Black (650832)

За допомогою електричного грилю Outwell Selby Griddle Black можна приготувати смачний та здоровий сніданок, як у улюбленому ресторані. Продумана конструкція видаляє надлишки жиру зі смаженої поверхні та збирає його у спеціальному піддоні. Так Ваша їжа буде менш жирною і тарілку буде легше мити. Термостат зі світловим індикатором допомагає встановити необхідну температуру для смаження яєць, бекону, сосисок, тостів тощо. Термостійкі пластикові ручки дозволяють легко переносити гриль без ризику обпектися.

Ціна: 2537 грн
шт

Опис товару Гриль Outwell Selby Griddle Black (650832)

Приготуйте здоровий сніданок як у улюбленому ресторані за допомогою електричного грилю Outwell Selby Griddle. Продумана конструкція видаляє надлишки жиру зі смаженої поверхні та збирає його у спеціальному піддоні. Так Ваша їжа буде менш жирною і тарілку буде легше мити. Термостат зі світловим індикатором допомагає встановити необхідну температуру для смаження яєць, бекону, сосисок, тостів тощо. Термостійкі пластикові ручки дозволяють легко переносити гриль без ризику обпектися.

Процес приготування:

  1. Змастіть поверхню для смаження невеликою кількістю рослинної олії.
  2. Встановіть регулятор температури на потрібний рівень нагрівання.
  3. Контрольна лампочка загориться,показуючи, що пристрій готовий до роботи (ВКЛ).

Увага! Покладіть гриль на тверду та плоску поверхню перед використанням. Ніколи не залишайте пристрій без нагляду під час використання. Тримайте дітей та свійських тварин подалі від грилю. Цей гриль стане дуже гарячим, тому торкайтеся тільки ручок на пристрої під час роботи. Терморегулятор не повинен торкатися агрегату! Перед зняттям регулятора температури завжди витягуйте вилку з розетки! Не використовуйте цей прилад під дощем або у вологому середовищі, оскільки це може призвести до ураження електричним струмом. Максимальне безперервне використання гриля, що рекомендується, - від 30 до 45 хвилин.

Гриль Outwell Selby Griddle Black (650832) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Гриль Outwell Selby Griddle Black (650832) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Барбекю, барбекю, грілі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Барбекю, барбекю, грілі и купити Гриль Outwell Selby Griddle Black (650832) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Гриль Outwell Selby Griddle Black (650832)

Характеристики Матеріал: сталь
Форма: прямокутна
Конструкція: переносний

Піддон для збирання жиру
Термостійкі пластикові ручки
Терморегулятор зі світловим індикатором
Розміри 61.5 x 26 х 9 см
Вага 1.9 кг

* Технічні характеристики Гриль Outwell Selby Griddle Black (650832) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Гриль Outwell Selby Griddle Black (650832)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Outwell Selby Griddle Black (650832)

Код товару: 324593
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324596
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 382432
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →