Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Спальний мішок Outwell Freeway Single/-1°C Grey Left (230333)

Код товару: 245169
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Outwell
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спальні мішки Спальний мішок Outwell Freeway Single/-1°C Grey Left (230333)

Спальний мішок Outwell Freeway Single/-1°C Grey Left - ночівля стане запорукою бадьорого ранкового підйому. Дуже м'яка підкладка, контактуючи зі шкірою, залишає приємні відчуття. Призначений для кемпінгу та розрахований на зріст користувача до 195 см.

Ціна: 2385 грн
шт

Опис товару Спальний мішок Outwell Freeway Single/-1°C Grey Left (230333)

Спальний мішок Outwell Freeway Single/-1°C Grey Left – ночівля стане запорукою бадьорого ранкового підйому. Дуже м'яка підкладка, контактуючи із шкірою, залишає приємні відчуття. Призначений для кемпінгу та розрахований на зріст користувача до 195 см.
 
Відповідає міжнародному стандарту DIN EN ISO 23537, який нормує вимоги до розмірів та теплових характеристик спальних мішків, а також до властивостей тканини та матеріалів, що використовуються.
 
Додаткова ізоляція комірцевої зони буде дуже доречною, якщо Ви не вгадали з погодою, вирушаючи на природу навесні або восени. У теплі ночі виручить блискавка із двостороннім замком, яка дозволить розстебнути спальний мішок зверху абознизу, а також перетворити його на ковдру. М'який підголовник позбавить необхідності брати з собою об'ємну подушку. Дуже зручно те, що у комплекті поставляється не звичайний, а саме компресійний чохол, який дозволить зменшити похідний об'єм спального мішка.
 
Особливості:
  • Two Layer Off-Set - двошаровий синтетичний утеплювач, кожен із шарів якого прошитий зі зміщенням відносно один одного. Таким чином, виключається виникнення містків холоду, де холодне повітря могло б проникати всередину спального мішка та забезпечується рівномірний розподіл наповнювача.
  • Isofill - порожнє силіконізоване волокно, яке забезпечує оптимальну ізоляцію, утримуючитепло навіть у вологому стані, і характеризується малою вагою завдяки своїй структурі.
  • Left Zip Option - застібка-блискавка знаходиться на лівій стороні спального мішка.
  • Heavy Duty Zips - посилена L-подібна блискавка з двостороннім замком гарантує легкість при розстібанні/застібці спальника і мінімальне зношування протягом тривалого часу.
  • Insulated Head Rest - інтегрований м'який підголовник із вбудованою подушкою забезпечує необхідну термоізоляцію та комфортне положення голови під час відпочинку.
  • Inside Pocket - внутрішня кишеня призначена для розміщення дрібних речей, які повинні знаходитися завжди під рукою.
  • Cap Compression Sack - компресійний чохол для зберігання спального мішка,який не лише зменшує його розміри, стискаючи спальний мішок, а й повністю закриває його від прямого проникнення вологи.
  • 2 Seasons - спальний мішок розрахований для використання з кінця весни до початку осені в помірній кліматичній зоні.
  • PFC Free - використання у виробничих процесах тільки екологічно чистих матеріалів, що не містять перфторованих та поліфторованих сполук, які застосовуються для надання тканини водовідштовхувальних властивостей, але дуже шкідливі для довкілля та організму людини.
  • Anti-Snag Zip Guard - вздовж блискавки розташована текстильна стропа, яка не допускає затискання тканини спального мішка замком блискавки.
  • Full-Length Zip Baffle - внутрішнійутеплювальний борт по всій довжині блискавки запобігає проникненню холодного повітря через неї.
Сертифіковані спальні мішки відповідають заявленим температурним режимам і гарантують Вам тепло та комфорт тривалий час, не дивлячись на холод та вогкість.

Спальний мішок Outwell Freeway Single/-1°C Grey Left (230333) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Спальний мішок Outwell Freeway Single/-1°C Grey Left (230333) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спальні мішки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спальні мішки и купити Спальний мішок Outwell Freeway Single/-1°C Grey Left (230333) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Спальний мішок Outwell Freeway Single/-1°C Grey Left (230333)

Тип Спальний мішок ковдру
Температура комфорту +5°C
Температура надзвичайна -16°C
Наповнювач 1100 г Isofill, 100% polyester
Зовнішній матеріал 190T brushed 100% polyester
Внутрішній матеріал 190T brushed 100% polyester
Вага 1.7 кг
Розміри 225 х 85 см
Забарвлення Сірий

* Технічні характеристики Спальний мішок Outwell Freeway Single/-1°C Grey Left (230333) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Спальний мішок Outwell Freeway Single/-1°C Grey Left (230333)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Outwell Freeway Single/-1°C Grey Left (230333)

Код товару: 368195
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 372997
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 316117
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →