Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Меблі для кемпінгу Outwell Cromer Warm Red (410092)

Код товару: 227427
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Outwell
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кемпінгові меблі Меблі для кемпінгу Outwell Cromer Warm Red (410092)

Насолоджуйтеся всіма перевагами літа разом із Outwell Cromer. Завдяки п'яти положенням спинки, Ви можете сидіти прямо, спілкуючись із друзями або обідаючи, або відкинутися назад для прийняття сонячних ванн. Стілець має міцний сталевий каркас, а тканинний матеріал Textilene легко чиститись у разі забруднення. Знімна подушка забезпечує додатковий комфорт, а висока спинка – відмінну ергономічну підтримку спини. Легкий для перенесення садом, кемпінговим табором або пляжем, стілець розкладається і складається за лічені секунди і не вимагає складання. Відпочивайте стильно разом із Outwell Cromer.

Ціна: 2193 грн
шт

Опис товару Меблі для кемпінгу Outwell Cromer Warm Red (410092)

 Насолоджуйтеся всіма перевагами літа разом з Outwell Cromer. Завдяки п'яти положенням спинки, Ви можете сидіти прямо, спілкуючись із друзями або обідаючи, або відкинутися назад для прийняття сонячних ванн. Стілець має міцний сталевий каркас, а тканинний матеріал Textilene легко чиститись у разі забруднення. Знімна подушка забезпечує додатковий комфорт, а висока спинка – відмінну ергономічну підтримку спини. Легкий для перенесення садом, кемпінговим табором або пляжем, стілець розкладається і складається за лічені секунди і не вимагає складання. Відпочивайте стильно разом із Outwell Cromer.

Меблі для кемпінгу Outwell Cromer Warm Red (410092) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Меблі для кемпінгу Outwell Cromer Warm Red (410092) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кемпінгові меблі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кемпінгові меблі и купити Меблі для кемпінгу Outwell Cromer Warm Red (410092) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Меблі для кемпінгу Outwell Cromer Warm Red (410092)

Огляд Стілець
Матеріал кадру Сталь
Максимальне навантаження 120 кг
Забарвлення червоний
Вага 5 кг

* Технічні характеристики Меблі для кемпінгу Outwell Cromer Warm Red (410092) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Меблі для кемпінгу Outwell Cromer Warm Red (410092)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Outwell Cromer Warm Red (410092)

Код товару: 232521
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 232442
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 272396
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →