Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (928748)

Код товару: 258730
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Outwell
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спальні мішки Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (928748)

Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (928748) поєднує властивості двох спальних мішків з різними температурними характеристиками в одному. Потрібно просто перевернути спальний мішок необхідною стороною вгору і використовувати його або в теплу погоду або холодну.

Ціна: 3285 грн
шт

Опис товару Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (928748)

Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (928748) поєднує властивості двох спальних мішків з різними температурними характеристиками в одному. Потрібно просто перевернути спальний мішок необхідною стороною вгору і використовувати його або в теплу погоду або холодну.
 
Спальні мішки Outwell Contour Reversible мають як правосторонню, так і лівосторонню блискавку, яка дозволяє об'єднати два односпальні мішки в один просторий двоспальний, а також повністю розстебнути мішок і використовувати його як ковдру. Підголовник з м'якою інтегрованою подушкою має блискавку і може відстібатися зовсім або пристібатися до потрібної сторони мішка.
 
Колір спального мішканемаркій і якнайкраще підходить для умов кемпінгу. Разом з тим, спеціальні петлі дозволяють надійно зафіксувати всередині тонкий текстильний вкладиш, який забезпечить чистоту та необхідну гігієну на природі.
 
Особливості моделі:
 
Two Layer Off-Set - двошаровий синтетичний утеплювач, кожен із шарів якого прошитий зі зміщенням відносно один одного. Таким чином, виключається виникнення містків холоду, де холодне повітря могло б проникати всередину спального мішка та забезпечується рівномірний розподіл наповнювача.
Isofill - порожнє силіконізоване волокно, яке забезпечує оптимальну ізоляцію, утримуючи тепло навіть у вологому стані, тахарактеризується малою вагою за рахунок своєї структури.
Zip Together - пара спальних мішків даної моделі, що мають правосторонню та лівосторонню блискавку, можуть бути стебнуті разом, утворюючи двоспальний мішок для комфортного сну вдвох.
Left Zip Option - застібка-блискавка знаходиться на лівій стороні спального мішка.
Heavy Duty Zips - посилена L-подібна блискавка YKK з двостороннім замком гарантує легкість при розстібанні/застібці спальника і мінімальне зношування протягом тривалого часу.
Liner Attachment Points - спеціальні внутрішні петлі для кріплення лайнера (вкладиша для спального мішка) для підтримки максимального рівня гігієни та збільшення періоду між пранням.
Cap Compression Sack -компресійний чохол для зберігання спального мішка, який не лише зменшує його розміри, стискаючи спальний мішок, а й повністю закриває його від прямого проникнення вологи.
2-3 Seasons - спальний мішок розрахований для використання з початку весни до кінця осені в помірній кліматичній зоні.
PFC Free - використання у виробничих процесах тільки екологічно чистих матеріалів, що не містять перфторованих та поліфторованих сполук, які застосовуються для надання тканини водовідштовхувальних властивостей, але дуже шкідливі для довкілля та організму людини.
Dual Season - технологія Outwell Reversible дозволяє однаково ефективно використовувати один і той же спальний мішок у різнихтемпературних режимах, досягаючи оптимального комфорту.
Zip-Off Hood - підголовник, що повністю відстібається, може бути пристебнутий до необхідної сторони спального мішка (залежно від використовуваного температурного режиму), або відстебнутий для зменшення ваги.
Built-In Pillow - інтегрована м'яка подушка забезпечує додаткову термоізоляцію та комфортне положення голови під час відпочинку.
Opens Fully As A Duvet - спальний мішок повністю розстібається і може бути використаний як тепла широка ковдра.
Full-Length Zip Baffle - внутрішній утеплювальний борт по всій довжині блискавки перешкоджає проникненню холодного повітря через неї.
Anti-Snag Zip Guard - вздовж блискавки розташована текстильнастропа, яка не допускає затискання тканини спального мішка замком блискавки.

Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (928748) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (928748) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спальні мішки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спальні мішки и купити Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (928748) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (928748)

Тип Спальний мішок
Ковдра
Температура комфорту +2°C
Температура надзвичайна -13°C
Наповнювач 1000 g Isofill, 100% polyester
Зовнішній матеріал 230T microfibre, 100% polyester
Внутрішній матеріал 190T brushed, embossed, 100% polyester
Вага 1500 г
Розміри Габарити упаковки, см: 42 х 22 х 22
Розміри, см: 220 х 85
Забарвлення Сірий

* Технічні характеристики Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (928748) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (928748)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (928748)

Код товару: 231196
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254596
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 260352
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →