Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Спальний мішок Outwell Campion Lux/-1°C Red Left (230356)

Код товару: 231336
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Outwell
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спальні мішки Спальний мішок Outwell Campion Lux/-1°C Red Left (230356)

Outwell Campion Lux – спальний мішок, виконаний у формі ковдри з компресійним чохлом у комплекті. Дуже м'яка тканина не містить PFC-з'єднань, що дихає та сприятлива для шкіри. Спальний мішок має високоякісний наповнювач Isofill із оптимальними ізоляційними властивостями. Наповнювач утримує тепло навіть у вологому стані та характеризується малою вагою за рахунок порожнистої структури волокон. Спальник оснащений капюшоном для захисту голови та шиї, внутрішньою кишенею для зберігання цінних речей та довгою двосторонньою L-подібною блискавкою, яка дозволяє контролювати тепло, якщо раптом стане спекотно. Бігунок блискавки має пулер для зручного хвату однією рукою. Спальний мішок Outwell Campion Lux розрахований для використання від початку весни до кінця осені.

Ціна: 2970 грн
шт

Опис товару Спальний мішок Outwell Campion Lux/-1°C Red Left (230356)

 Outwell Campion Lux - спальний мішок, виконаний у формі ковдри з компресійним чохлом у комплекті. Дуже м'яка тканина не містить PFC-з'єднань, що дихає та сприятлива для шкіри. Спальний мішок має високоякісний наповнювач Isofill із оптимальними ізоляційними властивостями. Наповнювач утримує тепло навіть у вологому стані та характеризується малою вагою за рахунок порожнистої структури волокон. Спальник оснащений капюшоном для захисту голови та шиї, внутрішньою кишенею для зберігання цінних речей та довгою двосторонньою L-подібною блискавкою, яка дозволяє контролювати тепло, якщо раптом стане спекотно. Бігунок блискавки має пулер для зручного хвату однією рукою. Спальний мішок Outwell Campion Lux розрахований для використання від початку весни до кінця осені.

Спальний мішок Outwell Campion Lux/-1°C Red Left (230356) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Спальний мішок Outwell Campion Lux/-1°C Red Left (230356) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спальні мішки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спальні мішки и купити Спальний мішок Outwell Campion Lux/-1°C Red Left (230356) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Спальний мішок Outwell Campion Lux/-1°C Red Left (230356)

Тип Ковдра
Температура комфорту -1°C
Температура надзвичайна -16°C
Наповнювач 1200 г Isofill, 100% polyester
Зовнішній матеріал 190T brushed polyester, 100% polyester
Внутрішній матеріал 190T brushed polyester, 100% polyester
Вага 1600 г
Розміри 225 x 85 х 85 см
Забарвлення червоний

* Технічні характеристики Спальний мішок Outwell Campion Lux/-1°C Red Left (230356) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Спальний мішок Outwell Campion Lux/-1°C Red Left (230356)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Outwell Campion Lux/-1°C Red Left (230356)

Код товару: 372975
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360092
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254592
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →