Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Tb Outdoor"Unboxer", Nitrox, чорний, PA6 руків'я (11060110)

Код товару: 334407
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Tb Outdoor
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Tb Outdoor"Unboxer", Nitrox, чорний, PA6 руків'я (11060110)

Вид Кишенькові
Тип Складні
Довжина клинка, мм 72
Вага з піхвами 204 г

Ціна: 2580 грн
шт

Опис товару Ніж Tb Outdoor"Unboxer", Nitrox, чорний, PA6 руків'я (11060110)

 Складаний ніж UNBOXER® виготовлений у Франції, у традиційно ножовій столиці країни, у Тьєрі.

Унікальна особливість моделі UNBOXER® полягає в інноваційній конструкції його складання. Механізм виключає традиційну пружину та пластини для максимального збільшення ваги. Лезо відмінно тримається у відкритому та закритому положенні за рахунок так званого замку без замку (пропонуємо ознайомитися з механізмом в
)
доданих відео).
Ця система була успішно протестована на французьких випробувальних стендах і витримала понад 100 000 відкриттів та закриттів.
Ще одне нововведення: кишенькову кліпсу можна збирати та розбирати без будь-яких інструментів. Просте затискання між великим івказівним пальцями дозволяє розташувати її праворуч або ліворуч від рукояті. Крім того, на осьовому гвинті є система затягування на рівні осі леза для регулювання зусилля, необхідного для його відкриття та закриття. Гвинт, що запобігає обертанню та прослизу ножа у відкритому вигляді, гарантує, що обраний ступінь затягування з часом не розбовтається.
Ніж дуже компактний і легкий.
Сталь на клинку - фірмова Nitrox®. За своїми характеристиками вона відноситься до високонержавіючих, з неї часто виготовляють європейські кухонні ножі та столові прилади високого класу.
Рукоять виготовлена ​​з армованого скловолокном поліаміду PA6 - міцного та легкогокомпанії.
Компанія Tarrerias-Bonjean (TB) розпочала співпрацю з французькою армією у 1996 році з розробки інструментів для використання у військових цілях, першим з яких є ніж Bivouac®. Цей багатоцільовий похідний ніж був частиною екіпірування французьких солдатів з 1996 по 2001 рік. Потім ніж Baroudeur® замінив Bivouac® на 16 років до 2017 року. У 2017 році компанія Tarrerias-Bonjean виграла тендер на постачання нового похідного ножа для французької армії. Ніж C.A.C.® (Combat Assistance Campaign) був розроблений у співпраці з військовим експертом PEROTTI для заміни Baroudeur®. Цей ніж оснащений найновішими сучасними технологіями і, без сумніву, стане важливою віхою у довгій історії ножів, якими озброєні французькісолдати. Ви можете придбати безліч варіацій цього армійського ножа у нас в магазині: з серрейтором і без, зі штопором і без нього, а також з різними варіантами і квітами рукояті.

Ніж Tb Outdoor"Unboxer", Nitrox, чорний, PA6 руків'я (11060110) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Tb Outdoor"Unboxer", Nitrox, чорний, PA6 руків'я (11060110) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Tb Outdoor"Unboxer", Nitrox, чорний, PA6 руків'я (11060110) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Tb Outdoor"Unboxer", Nitrox, чорний, PA6 руків'я (11060110)

Загальна довжина, мм 180 мм
Тип Карманные
Огляд Складные
Кількість предметів 1 шт
Лезо Сталь
Тип замка Slip joint
Забарвлення Черный
Країна-виробник товарів Франция
Примітка 204 г

* Технічні характеристики Ніж Tb Outdoor"Unboxer", Nitrox, чорний, PA6 руків'я (11060110) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Tb Outdoor"Unboxer", Nitrox, чорний, PA6 руків'я (11060110)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Tb Outdoor"Unboxer", Nitrox, чорний, PA6 руків'я (11060110)

Код товару: 338822
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318475
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 334443
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →