Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Tb Outdoor "CAC", Nitrox, жовтий (11060112)

Код товару: 334431
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Tb Outdoor
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Tb Outdoor "CAC", Nitrox, жовтий (11060112)

Складаний ніж туристичний лезо: нержавіюча сталь Nitrox кількість функцій: 4 розміри: 144 (довжина) мм колір: жовтий

Ціна: 4558 грн
шт

Опис товару Ніж Tb Outdoor "CAC", Nitrox, жовтий (11060112)

 C.A.C.® (Combat. Assistance. Campaign.) є польовим ножем французьких збройних сил з 2018 року. Він був розроблений відповідно до специфікацій французької армії щодо міцного і повністю керованого як правою, так і лівою рукою ножа зі швидким доступом до клинка. C.A.C.® був створений у співпраці з колишнім офіцером спецназу Філіпом Перотті. Це партнерство забезпечило максимальну ефективність ножа C.A.C.® і зробило виріб ідеальним компаньйоном французьких військ. Він оснащений надзвичайно міцним механізмом Axis lock®, що забезпечує бездоганну фіксацію леза у відкритому положенні. 3.7-дюймове лезо (94 мм) виготовлено з азотної сталі Nitrox®, запатентованої компанією TB, для забезпеченнявиняткової корозійної стійкості, довговічності ріжучої кромки та простоти переточування. Обкладки рукоятки виготовлені з PA6, поліаміду, армованого скловолокном, який надзвичайно міцний та забезпечує безкомпромісну зручність та надійність утримання в будь-яких умовах. C.A.C.® також оснащений склобоєм, стропорізом, реверсивною кліпсою та штопором Нарешті, цей ніж оснащений системою затягування на осьовому гвинті для регулювання необхідної сили для відкривання та закривання леза. Гвинт, що запобігає небажаному обертанню, гарантує, що налаштування користувача не зіб'ються з часом Ніж доступний з напівсерейторним або гладким лезом.

 
Компанія Tarrerias-Bonjean (TB) початкуспівробітництво з французькою армією у 1996 році з розробки інструментів для використання у військових цілях, першим з яких є ніж Bivouac®. Цей багатоцільовий похідний ніж, який став легендою, був частиною екіпірування французьких солдатів з 1996 по 2001 рік. Потім ніж Baroudeur® замінив Bivouac® на 16 років до 2017 року. У 2017 році компанія Tarrerias-Bonjean виграла тендер на постачання нового похідного ножа для французької армії. Ніж C.A.C.® (Combat Assistance Campaign) був розроблений у співпраці з військовим експертом PEROTTI для заміни Baroudeur®. Цей ніж оснащений новітніми сучасними технологіями і, без сумніву, стане важливою віхою довгої історії ножів, якими озброєні французькі солдати. Ви можете придбати безліч варіаційсаме цього армійського ножа у нас у магазині: з серрейтором і без, зі штопором і без нього, а також з різними варіантами та квітами рукояті.

Ніж Tb Outdoor "CAC", Nitrox, жовтий (11060112) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Tb Outdoor "CAC", Nitrox, жовтий (11060112) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Tb Outdoor "CAC", Nitrox, жовтий (11060112) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Tb Outdoor "CAC", Nitrox, жовтий (11060112)

Загальна довжина, мм 238 мм
Тип Складной нож
Огляд Туристические
Лезо Сталь
Тип замка AXIS-ASSIST Lock
Забарвлення Желтый
Країна-виробник товарів Франция
Примітка Материал рукояти
Полиамид

* Технічні характеристики Ніж Tb Outdoor "CAC", Nitrox, жовтий (11060112) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Tb Outdoor "CAC", Nitrox, жовтий (11060112)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Tb Outdoor "CAC", Nitrox, жовтий (11060112)

Код товару: 291744
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 273053
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 265060
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →