Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон OUKITEL C19 Black

Код товару: 205866
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Oukitel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон OUKITEL C19 Black

Новинка оснащена 6,49-дюймовим IPS екраном з роздільною здатністю HD Plus (1560×720 px) та співвідношенням сторін 19,5:9. IPS матриця, яку використовував виробник, додає безперечного плюса пристрою. Вона чудово передає повний спектр відтінків за будь-яких кутів огляду, зберігаючи потрібну яскравість і контрастність приємну для очей. Перегляди медіа-контенту, ігри або просто серфінг в інтернеті на такому екрані дадуть справжнє задоволення власнику.

Ціна: 3612 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон OUKITEL C19 Black

У краплинному отворі розмістилася фронтальна 5-Мп камера, з якої можна робити популярні селфі фото та відео. Вона ж буде незамінним модулем під час спілкування з відеозв'язку. Якість картинки під час відеодзвінків досить чітка, що підтверджують відгуки Oukitel C19. Основна камера представлена ​​13-Мп сенсором та двома допоміжними датчиками на 2 та 0,3 Мп. Наявність автофокусу, режимів користувача та автоматичних налаштувань дозволяють зняти непогані кадри в денний час. При тьмяному освітленні на допомогу прийде вбудований спалах. За продуктивність пристрою відповідає 4-ядерний процесор MTK6737. Оперативна пам'ять складається з 2 Гб, вбудована з 16 Гб, але завдяки комбінованомуслоту та MicroSD можна розширити місце для повноцінної бібліотеки файлів. Є можливість встановлення другої сім-карти, але в цьому випадку доведеться вибирати між сім-картою та карткою пам'яті. Акумулятор на 4000 мАч забезпечує заряд енергії на цілий день. Смартфон радує оновленою операційною системою до останньої Android 10.0, чим можуть похвалитися не всі бюджетні смартфони. Розблокування екрану Окител С19 можливе як за допомогою функції розпізнавання обличчя, так і відбитком пальця власника, що робить його ще зручнішим в експлуатації. Ціна Oukitel C19 дуже приваблива. Багато користувачів відзначають цікавий дизайн девайсу, який можна охарактеризувати як мінімалістичний, але втой же час із родзинкою завдяки дископодібному виступу на задній кришці.

Мобільний телефон OUKITEL C19 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон OUKITEL C19 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон OUKITEL C19 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон OUKITEL C19 Black

Тип пристрою Смартфон
Операційна система Android 10
Показувати Діагональ екрану: 6.49"
Роздільна здатність дисплея: 1570x720
ЦП MediaTek MT6737
Матеріал корпусу Пластик
Кількість SIM -карт 2
Функції пам'яті 2/16
Камера Камера: 13 Мп + 2 Мп + 2 Мп
Діафрагма: f/2.0 + f/2.2
Запис відео: HD (1280x720)
Макс. Резолюція відео HD (1280x720)
Доступ в Інтернет GSM, 3G, 4G (LTE)
Розваги та мультимедіа Є
Інтерфейси та з'єднання microUSB, Аудіо 3,5
Тип акумулятора 4000 mAh
Організатор Є
Стандарти GSM, 3G, 4G (LTE)
Обладнання Телефон
Зарядний пристрій
Інструкція
Гарантійний талон
Особливості Акселерометр, Датчик наближення, Датчик освітлення
Вага 186 г
Забарвлення Чорний
Розміри 75.3 х 156 х 8.4 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон OUKITEL C19 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон OUKITEL C19 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на OUKITEL C19 Black

Код товару: 73617
На замовлення, 1-3 дні
Doogee X6 Black 3655 грн
Код товару: 82129
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 357421
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →