Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон OUKITEL C18 Pro purple

Код товару: 184507
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Oukitel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон OUKITEL C18 Pro purple

Компанія Oukitel з'явилася на міжнародному ринку зовсім недавно.

Ціна: 5934 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон OUKITEL C18 Pro purple

Бренд був заснований у 2015 році двома добре відомими у Піднебесній фірмами Doogee та Ouki. Завдяки розвиненій базі, наявності виробничих майданчиків та науково-дослідних центрів Ouki, нова компанія успішно розпочала свою діяльність, використовуючи наявний потенціал. Oukitel стала першою китайською компанією, одразу ж націленою працювати з офлайн онлайн-платформами. Роблячи ставку на зручність користувачів, бренду вдалося привернути до себе мільйони шанувальників по всьому світу. Займається компанія випуском смартфонів, їх комплектуючих, фітнес-трекерів та смарт-годин. Відгуки про смартфони Oukitel доводять, що доступні та стильні пристрої стають надійними супутниками своїх власників та радуютькожною своєю складовою. Популярність виробнику принесли смартфони з ємними батареями. Так, компанія стала першою у світі, що випустила смартфон із батареєю на 10000 мАг. Цікавою особливістю апарату була можливість використання його як повербанк. Серед асортименту компанії є захищені пристрої. Так, практично кожен огляд Oukitel K серії, створений популярними оглядачами, довів, що смартфони виходять одними з кращих удароміцних смартфонів свого часу. На сьогоднішній день апарати лінійки K стали затребувані серед екстремалів і цінителів міцних телефонів. Орієнтується виробник на користувачів з різними смаками та уподобаннями. Так,для чоловіків компанія випускає міцні апарати з металу та скла, покриті шкірою. Жінкам сподобаються витончені моделі з двома камерами та ніжними кольоровими рішеннями. Ціна Oukitel пристроїв дозволяє кожному підібрати кишенькового супутника по собі. Більшість новинок випускаються з 5,5-дюймовими екранами, чудово продуманим дизайном та надійними сканерами відбитків пальців. Проте є у виробника і надзвичайні гаджети. Смартфон був випущений у 2015 році і мав два дисплеї. Другий екран був заснований на E-lnk матриці, що дозволяло економити енергію батареї, зручно читати новини та комфортніше взаємодіяти з девайсом. Компанія невпинно розвивається та не боїться експериментів. Смартфони Oukitel чудовопідійдуть як вимогливим користувачам, так і тим, хто потребує простого та надійного помічника. Бренд постійно покращує та привносить зміни в оптимізацію програмної складової, що дозволяє досягати кращої автономності та продуктивності смартфонів. Привабливі та довговічні телефони компанії коштують того, щоб купити Oukitel смартфон як єдиний і незамінний інноваційний супутник. Кожна серія смартфонів Oukitel має свій напрямок: Oukitel серія К – смартфони з потужним акумулятором та брутальним дизайном, частина моделей – з високим рівнем захисту; Oukitel серія U — смартфони високого рівня, стильні та тонкі, з фокусом на дизайн та зручність користування; Oukitelсерія C — бюджетні смартфони з якісними екранами та гарними батарейками.

Мобільний телефон OUKITEL C18 Pro purple Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон OUKITEL C18 Pro purple в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон OUKITEL C18 Pro purple в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон OUKITEL C18 Pro purple

Тип пристрою Смартфон
Операційна система Android 9.0 Pie
ЦП Helio P25 (MT6757)
Кількість SIM -карт 2
Функції пам'яті 4/64
Доступ в Інтернет 3G (UMTS, HSUPA, HSPA)
4G (LTE)
GPRS
GSM
Розваги та мультимедіа Є
Тип акумулятора 4000 мА*год
Організатор Є
Стандарти 3G (UMTS, HSUPA, HSPA)
4G (LTE)
GPRS
GSM
Забарвлення Фіолетовий
Розміри Ширина
75.8 мм
Висота
163.3 мм
Глибина
8.3 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон OUKITEL C18 Pro purple можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон OUKITEL C18 Pro purple

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на OUKITEL C18 Pro purple

Код товару: 305000
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370719
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 220899
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →