Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Проектор Optoma ML1050ST+ (E1P2A2F6E1Z1)

Код товару: 137636
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Optoma
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Проектори Проектор Optoma ML1050ST+ (E1P2A2F6E1Z1)

Створений на основі успішної моделі ML1050ST, Optoma ML1050ST+ має всі переваги попередника, доповнений автоматичним фокусом і має підвищену яскравість. Ідеально підходить для ділових зустрічей, презентацій та перегляду фільмів. Цей крихітний проектор важить всього 420 грам і поставляється із зручною переносною сумкою.

Ціна: 41882 грн
шт

Опис товару Проектор Optoma ML1050ST+ (E1P2A2F6E1Z1)

Для бізнесу Проводьте презентації без використання ноутбука за допомогою вбудованого медіа-плеєра, власного Office Viewer, карти microSD*, через USB вхід або бездротовою мережею з мобільного пристрою з за допомогою безкоштовної програми HDCast Pro та додаткового бездротового USB адаптера. Проектор ідеальний для використання у сфері Digital signage, тому що може встановлюватися фактично в будь-якому положенні.

Для дому Цей компактний проектор ідеально підходить для перегляду HD-фільмів безпосередньо з картки microSD*, USB-накопичувача або вбудованої пам'яті. Модель має вхід HDMI, який дозволяєпідключитися до ноутбука, ПК, ігрової приставки та Blu-ray плеєра. Проектор підійде для домашніх розваг, з низькою затримкою вхідного сигналу 16 мс та швидкою відповіддю, дає гравцям відеоігор конкурентну перевагу.

*Карта MicroSD та USB-накопичувач не входять до комплекту. Підтримує до 32 ГБ. Для підключення до деяких пристроїв можуть знадобитися додаткові кабелі, які постачаються окремо.

Особливості:

  • HD Ready та LED технології — Ідеальний для фільмів, ігор та презентацій без ПК
  • Короткофокусний об'єктив та автоматичний фокус
  • Багатофункціональність — вбудований медіаплеєр, бездротова опція, HDMI, MHL, micoSD та вбудований динамік
  • Ультра-компактний та легкийвсього 420 грам

Короткофокусний об'єктив
Завдяки короткофокусному об'єктиву ви можете запроектувати вражаюче зображення розміром 100" на відстані всього за метр від проектора. Це дозволяє розміщувати проектор ближче до стіни, нівелюючи при цьому тінь.

Технологія LED
Технологія LED дозволяє проектувати зображення без кольорового колеса (colour wheel). Яскравість світлодіодних проекторів, що сприймається, може в два рази перевищувати яскравість стандартного лампового проектора. Технологія LED забезпечує високу ефективність підтримки постійної яскравості, чудову перенесення кольорів, миттєве включення/вимкнення та термін служби модуля до 20.000 годин.

Дивовижні кольори
Насолоджуйтесь якістю кольору довгі роки; компанія Optoma гарантує незмінно високу якість роботи протягом п'яти років від покупки проектора.

Висока контрастність
Висока контрастність дозволяє додати більше глибини у зображення, яскраві білі та насичені чорні кольори. Текст відображається чітко та ясно – ідеальне рішення для бізнес-додатків та ринку освіти.

Автоматичний фокус
Забезпечує швидку та легку установку. Ви можете насолодитися чітким зображенням за лічені секунди з супер швидким автоматичним лазерним фокусуванням

Власний Office Viewer
Показуйте презентації безпосередньо з вашого проектора без ноубука або ПК за допомогою вбудованогоOffice viewer. Просто скопіюйте файли Word, Excel, PowerPoint, PDF або JPEG на USB-накопичувач, SD-карту або microSD (залежно від входу проектора) та відобразіть їх на великому екрані.

Вбудований медіа-плеєр
Проводьте презентації безпосередньо з проектора без використання ноутбука чи ПК за допомогою вбудованого медіаплеєра. Просто скопіюйте документи, зображення та відео на карту пам'яті USB/SD/microSD (залежно від вхідного сигналу проектора) та відобразіть їх на великому екрані.

Бездротові презентації
Миттєво підключайтеся бездротовою мережею до ПК, Mac або мобільного пристрою, використовуючи безкоштовний додаток HDCast Pro* та додатковий бездротовий USB-ключ. Додаток дає вам свободу бездротовогообміну та подання документів, фотографій та камери вашого пристрою, перетворюючи його на документ-камеру.
* Доступно на Windows, MacOS, Android та iOS

Вбудований динамік
Якісне відтворення аудіосигналу, простота підключення та налаштування, скорочення витрат: немає необхідності купувати дорогі зовнішні гучномовці.

MHL
Підтримка протоколу MHL дозволяє перетворити ваш проектор на "розумний" дисплей - для підключення смартфона або планшетного комп'ютера в гніздо HML буде потрібно лише один кабель. Відмінне рішення для ігор, перегляду потокового відео та фотографій відразу на великому екрані.

24 кадри на секунду
Більшість фільмів знімаються зі швидкістю 24 кадри на секунду.Щоб зберегти чистоту вихідного зображення, проектори Optoma здатні приймати джерела високої чіткості з частотою 24 кадри в секунду для відтворення фільмів точно так, як задумав режисер.

Пряме включення живлення
Миттєвий запуск проектора при подачі живлення на пристрій унеможливлює використання пульта керування або кнопкової панелі при включенні. Ідеальне рішення для приміщень з головним вимикачем.

Пряме відключення живлення
Вимкнення проектора відбувається безпосередньо від мережі. Це означає, що вам не потрібно чекати, поки проектор охолоне, перш ніж його вимикати.

Роботи в режимі 24/7
Проектори Optoma призначені для роботи 24 години на добустандартний режим. Ідеально підходять для використання тривалі часи.

Стандартна гарантія на лапмпу поширюється на роботу проектора в режимі 24/7. Гарантія на проектор заснована на стандартному робочому годиннику використання. Для досягнення оптимальної продуктивності Optoma рекомендує вимикати проектор або переводити його в режим очікування кожні 24 години на 30 хвилин, щоб продовжити термін служби лампи.

Проектор Optoma ML1050ST+ (E1P2A2F6E1Z1) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Проектор Optoma ML1050ST+ (E1P2A2F6E1Z1) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Проектори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Проектори и купити Проектор Optoma ML1050ST+ (E1P2A2F6E1Z1) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Проектор Optoma ML1050ST+ (E1P2A2F6E1Z1)

Підтримувана роздільна здатність 1280x800
Категорія Офісний
Контрастність 20000:1
Фізична роздільна здатність 1280x800
Співвідношення сторін зображення 16:10
Діапазон проекційної відстані, M (min-max) 0.43 – 3.44
Екранна діагональ, м (min - макс) 0.64 – 2.54
Рівень шуму, БД 22 дБ
Інтерфейси та відеосигнали Входи: 1 x HDMI 1.4a 3D підтримка + MHL, 1 x microSD card, 1 x USB-A reader, 1 x Universal I/O - VGA
Виходи: 1 x Аудіо 3.5 мм
Функції користувача та додаткові параметри Корекція трапецеїдальних спотворень - вертикальна: +/-40 °
Комплектація Проектор
Сумка для перенесення
Універсальний кабель I/O
Кабель живлення
Пульт дистанційного керування з батарейками
Посібник користувача
Габаритні розміри (ШхВхГ) 112 x 123 x 57 мм
Вага, кг 0.42
Джерело світла LED
Яскравість 1000 люмен
Технологія, матриця DLP
Країна-виробник 0.8:1
Колір Білий
Чорний

* Технічні характеристики Проектор Optoma ML1050ST+ (E1P2A2F6E1Z1) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Проектор Optoma ML1050ST+ (E1P2A2F6E1Z1)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Optoma ML1050ST+ (E1P2A2F6E1Z1)

Код товару: 308448
На замовлення, 1-3 дні
Epson EF-100W 44935 грн
Код товару: 308480
На замовлення, 1-3 дні
Optoma UHD38 60544 грн
Код товару: 301950
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →