Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бездротові навушники OPPO Enco X2 wired white

Код товару: 336957
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: OPPO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Бездротові навушники OPPO Enco X2 wired white

Повну свободу дій та ідеальний звук подарують користувачам TWS-навушники Oppo Enco X2 Wired White. Зручна конструкція та мініатюрна вага зовсім не обмежують рухи, гарнітура не заважає в процесі експлуатації, при цьому надійно кріпиться у вухах.

Ціна: 6020 грн
шт

Опис товару Бездротові навушники OPPO Enco X2 wired white

 Бездротові навушники з мікрофоном ідеально підійдуть для телефону. Гарнітура цікава для всіх, для геймерів, для дівчат, для дітей, підійде для широкого кола завдань користувача: перегляду фільмів, відеороликів від друзів, відтворення музики і т.д. Для встановлення коннекту передбачено інтерфейс Bluetooth.

 
Конструкція та особливості дизайну
Навушники зручно використовувати, модель без кріплення. Вакуумні навушники зручно «сідають» у вушному каналі, забезпечуючи відмінну ізоляцію зовнішніх звуків.
 
Білий колір зовнішніх елементів привертає увагу та доповнює сучасний образ власника.
 
Якщо плануєте багато часу проводити на свіжомуповітрі, наприклад, бігаєте або катаєтеся на велосипеді, зважте, що це навушники з вологозахистом, у разі потреби здатні витримати дрібні краплі поту або дощу.
 
Технічні параметри ТВС навушників Oppo Enco X2 Wired White
Для гарного звучання бездротові навушники забезпечені якісними динаміками. TWS-гарнітура з шумоподавленням, динамічні, акустичне оформлення закритого типу, а також інші особливості точно підібрані, щоб ви могли насолоджуватися глибоким звуком та відсутністю зайвих шумів.
 
Змінити гучність, переключити звукову доріжку або відповісти на дзвінок по телефону дозволяє керувати гаджетом.
 
Можливостіакумуляторів
При цьому маленькі габарити навушників Oppo Enco X2 Wired White мають і негативну сторону - незначну ємність вбудованої батареї 57 mAh. Проте це не проблема з огляду на наявність зарядного кейсу зі звичайною зарядкою. Він дозволить швидко повернути заряд, крім того, велика 566 mAh ємність вбудованої батареї самого кейсу на великий термін забезпечить ваші аксесуари енергією. Така АКБ забезпечить повні заряди без зовнішніх джерел живлення. Після цього необхідно зарядити кейс через стандартний інтерфейс Type-C.
 
Період роботи гарнітури на одному заряді досить тривалий до 40 годин. Звичайно, точний час роботи залежить від інтенсивності навантаження. Длярозмов та перегляду відео цифри будуть різними. При цьому під час заряджання акумулятора ваші вуха відпочиватимуть, що дуже корисно для слуху.

Бездротові навушники OPPO Enco X2 wired white Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бездротові навушники OPPO Enco X2 wired white в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Бездротові навушники OPPO Enco X2 wired white в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бездротові навушники OPPO Enco X2 wired white

Тип дизайну вакуумные
Метод з'єднання беспроводные
Версія Bluetooth 5.2

Тип акустичної конструкції закрытые
Тип кріплення без крепления
Дизайн випромінювача Динамические
Додатково TWS
Забарвлення Белый

* Технічні характеристики Бездротові навушники OPPO Enco X2 wired white можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бездротові навушники OPPO Enco X2 wired white

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Бездротові навушники OPPO Enco X2 wired white

Код товару: 367883
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367917
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318386
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →