Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники OPPO Enco Free 2i White

Код товару: 325953
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: OPPO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники OPPO Enco Free 2i White

Навушники OPPO Enco Free 2i White - це бездротові TWS-навушники, які забезпечать власникам повну свободу під час руху та нічим не спотворений звук.

Ціна: 3612 грн
шт

Опис товару Навушники OPPO Enco Free 2i White

Навушники OPPO Enco Free 2i White - це бездротові TWS-навушники, які забезпечать власникам повну свободу під час руху та нічим не спотворений звук.
 
Зручна конструкція та мініатюрна вага зовсім не обмежують руху, гаджет не заважає в процесі використання, при цьому міцно кріпиться у вухах. Як і інші моделі цього типу, представлена ​​TWS-гарнітура радує повною відсутністю кабелів та оголов'я, відповідно, аксесуар не зачіпатиме елементи одягу або, наприклад, заважатиме вам у спортзалі.
 
Бездротові навушники з мікрофоном ідеально підійдуть для телефону. Гарнітура цікава для всіх, підійде для більшості завдань власника: перегляду відео, прослуховуванняголосових повідомлень чи музики. Для з'єднання з джерелом звуку передбачено інтерфейс Bluetooth.
 
Конструкція та особливості дизайну
Навушники легко використовувати модель без кріплення. Вакуумні навушники комфортно фіксуються, створюючи чудову ізоляцію зовнішніх звуків.
 
Білий колір корпусу привертає увагу та доповнює стильний образ власника.
 
Якщо ви часто знаходитесь поза домом або офісом, наприклад, часто гуляєте з собакою або займаєтеся бігом, врахуйте, що це ТВС-навушники з вологозахистом, у разі необхідності здатні витримати дрібні впливи вологи, наприклад, поту.
 
Технічні характеристики навушників
Для чистогота насиченого звучання ТВС-навушники забезпечені якісними динаміками. Гарнітура з шумопоглинанням, динамічні, акустичне оформлення закритого типу, а також інші особливості точно підібрані, щоб ви могли насолоджуватися зразковим звуком та відсутністю сторонніх шумів.
 
Змінити рівень гучності, переключити аудіозапис або відповісти на дзвінок по телефону дозволяє керувати пристроєм.
 
Робота акумуляторів
При цьому маленькі габарити пристрою мають і зворотний бік - невелику ємність вбудованої батареї. Але все ж таки це не проблема, беручи до уваги наявність зарядного кейсу зі звичайною зарядкою. Він допоможе швидко поповнити заряд, крім того,солідна ємність АКБ самого кейсу на великий термін забезпечить ваші девайси електроенергією. Така батарея гарантує повні заряди навушників без підключення до розетки. Після цього необхідно зарядити кейс через звичайний порт Type-C.
 
Період роботи пристрою після повної зарядки досить тривалий 30 годин без ANC, і 20 годин з ANC. Звісно, ​​точний час роботи залежить від інтенсивності використання. Для розмови по телефону та прослуховування музики цифри будуть різними. При цьому під час зарядки ваші вуха відпочиватимуть, це дуже корисно для здоров'я слуху.

Навушники OPPO Enco Free 2i White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники OPPO Enco Free 2i White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники OPPO Enco Free 2i White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники OPPO Enco Free 2i White

Тип Наушники для телефона
Тип дизайну Вакуумные
Метод з'єднання Беспроводные
Версія Bluetooth Bluetooth 5.2
Тип акустичної конструкції Закрытые
Тип кріплення Без креплений
Дизайн випромінювача Динамический
Підтримка об'ємного звуку Частотный диапазон, Гц: 20-20000
Чувствительность, дБ: 104
Сопротивление наушников, Ом: 32
КОНТРОЛЬ Принять/отклонить звонок
Додатково TWS, с зарядным кейсом
Время работы: 30 часов без ANC и 20 часов с ANC
Вес: одна гарнитура - 4.2 г, футляр - 37 г
Материал амбушюр: силикон
Забарвлення Белый

* Технічні характеристики Навушники OPPO Enco Free 2i White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники OPPO Enco Free 2i White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на OPPO Enco Free 2i White

Код товару: 365362
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365363
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365364
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →