Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Ontario OKC Wraith (8798)

Код товару: 317255
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ontario
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Ontario OKC Wraith (8798)

Новинка Wraith від компанії Ontario є моделью для щоденного носіння з собою (edc - every day carry). Це універсальний ніж для будь-якого випадку життя. Короткий дизайн, витримане оформлення та високий рівень ергономіки стали знаковими відмітками моделі.

Ціна: 1290 грн
шт

Опис товару Ніж Ontario OKC Wraith (8798)

 Новинка Wraith від компанії Ontario є моделью для щоденного носіння із собою (edc - every day carry). Це універсальний ніж для будь-якого випадку життя. Короткий дизайн, витримане оформлення та високий рівень ергономіки стали знаковими відмітками моделі.

 
Створення моделі OKC Wraith було натхнене серіями Cerberus та Spec Plus-Alpha. Форма леза - це класичний Drop-point (тип клинка з плавним зниженням обуха до кінчика ножа), що забезпечує хорошу якість різання та зручний кінчик для проколювання. Такі ножі довговічні та відрізняються чудовою міцністю. Сталь клинка 1.4116 - продукт німецького виробництва з оптимальним співвідношенням вуглецю та хрому. Клинки з такої сталі довго тримають заточування, не змінюють свого кольору, менш схильні до окислення.
 
Рукоятка виконана з ABS-пластику, має дуже зручну форму і не схильна до сильних ударів, що дозволяє використовувати ніж по максимуму з найменшим зносом.

Ніж Ontario OKC Wraith (8798) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Ontario OKC Wraith (8798) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Ontario OKC Wraith (8798) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Ontario OKC Wraith (8798)

Загальна довжина, мм 166 мм
Тип Складаний
Огляд Кишенькові
Лезо Сталевий
Тип замка Back Lock
Країна-виробник товарів Китай (Тайвань)

* Технічні характеристики Ніж Ontario OKC Wraith (8798) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Ontario OKC Wraith (8798)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ontario OKC Wraith (8798)

Код товару: 291689
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 329835
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 329845
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →