Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон OnePlus 8 8/128GB Silver

Код товару: 194125
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: OnePlus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон OnePlus 8 8/128GB Silver

Зрозуміти, чим відрізняється екран 90 Гц від звичайного 60-герцевого можна лише спробувавши. І ті, хто одного разу випробував його у дії, вже не захочуть повертатися до старого. А все тому, що це якісно інший рівень комфорту, який ви зможете сповна оцінити в іграх, при перегляді відео чи стрічки у соцмережах. Саме такий екран отримав флагман цього року OnePlus 8. Крім миттєвого відгуку він також приваблює Fluid AMOLED матрицею з максимально точною передачею кольору і FHD+ роздільною здатністю, що дозволяє побачити все до найменших деталей. Все це робить його одним із найкращих серед конкурентів.

Ціна: 21500 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон OnePlus 8 8/128GB Silver

 Якість, гідне захоплення Основна камера OnePlus 8 подбає про те, щоб ваші знімки були справді вражаючими. Вона включає головний сенсор на 48 Мп з підтримкою оптичної стабілізації, надширококутну камеру на 16 Мп і 2-мегапіксельний макрооб'єктив для зйомок з мінімальної відстані. За допомогою алгоритмів штучного інтелекту камера смартфона здатна розпізнавати сценарії та автоматично вибирати найбільш підходящі налаштування, щоб кожен кадр був більш вдалим. А всілякі режими ще більше спрощують створення справжніх шедеврів. У гонитві за красою Покажіть себе з найкращого боку з 16-мегапіксельною селфі-камерою. Завдяки сенсору Sony IMX471, якийє одним з найкращих на ринку, і технології HDR ваші портрети будуть завжди чіткими та виразними. Наче зняті у професійній студії. Передові можливості флагманської платформи Snapdragon 865 OnePlus 8 побудований на топовій платформі Qualcomm Snapdragon 865, яка працює на максимальній частоті 2,8 ГГц, оснащена Artificial Intelligence Engine 5-го покоління та підтримує найреволюційніші функції. А графічний прискорювач Adreno 650 та технологія Snapdragon Elite Gaming™ забезпечують найвищу продуктивність у найвибагливіших іграх. Тому, хоч би яке завдання ви поставили перед цим смартфоном, він впорається з нею без зусиль. Висока швидкість реакції Завдяки використанню вбудованого накопичувача стандарту UFS 3.0 спропускною здатністю близько 2000 Мб/с смартфон відрізняється кращою чуйністю та швидкістю роботи. Навіть великі файли він завантажує значно швидше, а програми встановлює та відкриває практично миттєво. Завжди готовий до роботи Акумулятор на 4300 мАч подбає про те, щоб ваш телефон зміг пропрацювати з ранку до пізнього вечора навіть при високому навантаженні. А швидка фірмова зарядка Warp 30T допоможе заповнити заряд смартфона за максимально короткий час. Щоб ви могли швидко повернутися до своїх справ чи розваг.

Мобільний телефон OnePlus 8 8/128GB Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон OnePlus 8 8/128GB Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон OnePlus 8 8/128GB Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон OnePlus 8 8/128GB Silver

Тип пристрою Смартфон
Операційна система Android
Показувати Діагональ екрану
6.55
Роздільна здатність дисплея
2240 x 1080
Тип матриці
AMOLED
Матеріал екрану
Скло (Gorilla Glass)
ЦП Qualcomm Snapdragon 865
Кількість SIM -карт 2
Бездротові технології NFC
Wi-Fi
Функції пам'яті 8/128
Камера Основна камера
48 Мп + 16 Мп + 2 Мп
Запис відео
4K / 3840x2160 / стереозвук
Додатково
Сканер обличчя, Акселерометр, Електронний компас, Гіроскоп, Датчик наближення, Датчик зовнішнього освітлення, Датчик вимірювання серцевого ритму
Доступ в Інтернет 2G
3G
4G (LTE)
Розваги та мультимедіа Є
Інтерфейси та з'єднання Роз'єм зарядного пристрою
Type-C
Роз'єм для навушників
Type-C
Тип акумулятора 4300 мА*год
Організатор Є
Стандарти 2G
3G
4G (LTE)
Обладнання Гарантійний талон
Зарядний пристрій
Телефон
Вага 180
Забарвлення Сріблястий
Розміри Ширина
72.9 мм
Висота
160.2 мм
Глибина
8 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон OnePlus 8 8/128GB Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон OnePlus 8 8/128GB Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на OnePlus 8 8/128GB Silver

Код товару: 144423
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 298085
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 357367
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →