Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Олія для засмаги Hawaiian Tropic Dark Tanning Coconut oil 236 мл

Код товару: 267377
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hawaiian Tropic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сонцезахисний крем Олія для засмаги Hawaiian Tropic Dark Tanning Coconut oil 236 мл

Тепле сонце, морський бриз, розкішні олії та божественний аромат - олія для засмаги Dark Tanning від Hawaiian Tropic поєднує в собі заспокійливі екстракти тропічних рослин з маслом какао та алое віра.

Ціна: 516 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Олія для засмаги Hawaiian Tropic Dark Tanning Coconut oil 236 мл

 Віддавайте перевагу натуральним косметичним продуктам з високим фактором захисту та вмістом додаткових зволожуючих та поживних компонентів.

 
12 годин активного зволоження та захисту від ультрафіолету обіцяють експерти Hawaiian Tropic, які створили крем Silk Hydration Weightless Sun Care Sunscreen Lotion. Завдяки активній формулі з високою концентрацією поживних та зволожуючих інгредієнтів засіб забезпечує захист від променів UVA/UVB, зберігає відмінні властивості протягом 80 хвилин активності навіть у солоній морській воді, перешкоджає сухості та стягнутості епідермісу. Крем інтенсивно пом'якшує шкіру, надає їй чудову бархатистість та ніжність. Завдяки м'якій консистенції продукт повністювбирається, не залишаючи липкості, плівки та жирного блиску.
 
Спосіб застосування: нанРекомендації щодо застосування
Разом нанесіть рівномірним шаром на шкіру, схильну до впливу сонця. Часто оновлюйте.
Інгредієнти
Мінеральна олія, кокосова олія (cocos nucifera), екстракт листя алое вера (aloe barbadensis), ланолін, олія зерен какао (theobroma cacao), аміл ацетат, екстракт насіння тунгу молукського (aleurites moluccana), екстракт плодів ), екстракт кореня колоказії їстівної (colocasia antiquorum), екстракт плодів манго (mangifera indica), екстракт плодів пасифлори (passiflora incarnata), екстракт квіток плюмерії (plumeria acutifolia), екстракт плодів гуайяви (psidium guajava)віддушка.
Попередження
Цей продукт не містить сонцезахисних речовин і не захищає від сонячних опіків. Навіть за відсутності опіків часте вплив на незахищену шкіру сонячних променів під час загоряння може підвищувати ризик старіння, раку та інших несприятливих наслідків здоров'я шкіри. Тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння у вічі. При влученні у вічі промийте їх водою. З появою роздратування слід припинити використання. Зберігати у недоступному для маленьких дітей місці. Детальніше: https://allure-cosmetics.com/p1342498873-maslo-dlya-zagara.htmlесіть крем масажними рухами на чисту шкіру. Використовуйте засіб перед виходом на сонце. Після купання потрібно повторненанесення препарату.

Олія для засмаги Hawaiian Tropic Dark Tanning Coconut oil 236 мл Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Олія для засмаги Hawaiian Tropic Dark Tanning Coconut oil 236 мл в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сонцезахисний крем купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сонцезахисний крем и купити Олія для засмаги Hawaiian Tropic Dark Tanning Coconut oil 236 мл в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Олія для засмаги Hawaiian Tropic Dark Tanning Coconut oil 236 мл

Ступінь захисту Без SPF
Об `єм 236 мл
Тип засобів Масло
Номер у упаковці, ПК 1
Країна виробник США
Клас косметики міддл маркет
Призначення для засмаги, зволоження

* Технічні характеристики Олія для засмаги Hawaiian Tropic Dark Tanning Coconut oil 236 мл можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Олія для засмаги Hawaiian Tropic Dark Tanning Coconut oil 236 мл

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →