Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Обтяжувачі-манжети для рук та ніг Zelart FI-2502-2 2x1кг червоний

Код товару: 320895
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Обважнювачі Обтяжувачі-манжети для рук та ніг Zelart FI-2502-2 2x1кг червоний

Тип: Манжети; Матеріал: нейлон; Вага: 1 кг; Наповнювач: Металеві кульки

Ціна: 516 грн
шт

Опис товару Обтяжувачі-манжети для рук та ніг Zelart FI-2502-2 2x1кг червоний

Обтяження використовуються для того, щоб урізноманітнити фізичні вправи під час пробіжок, фітнесу, аеробіки, функціональних тренувань. Обтяжувачі манжети для ніг/рук призначені для людей, які хочуть зміцнити мускулатуру та покращити свою фізичну форму, а також скинути зайві кілограми за рахунок підвищення інтенсивності тренувань. Вправи з додатковим навантаженням дозволяють як ефективно спалювати жирові відкладення, а й роблять спортсмена витривалішим, зміцнюють його серцево-судинну систему. Крім того, завдяки обтяжувачам можна покращити силові та швидкісні показники.

Подібна універсальність обтяжувачів Zelart робить їх відмінним спортивним снарядом як дляжінок, які хочуть схуднути та підкреслити фігуру, так і для чоловіків, які хочуть зміцнити свої м'язи, незалежно від рівня їхньої фізичної підготовки.

Компанія Zelart славиться продукцією, що виділяється своєю доступною ціною без найменшої шкоди для якості, і ці обтяжувачі – не виняток. Вони є довгасті чохли, виготовлені з високоякісного синтетичного матеріалу (нейлон, лайкра, неопрен), що володіє високою міцністю на розрив і стійкого до зносу. Як обтяження служать металеві кульки, які рівномірно розподілені по всій довжині манжети. Використання широкого кріпильного ременя на липучці забезпечує надійну фіксацію аксесуарів.тренування. Неабияка довжина застібки дозволяє відрегулювати манжету відповідно до товщини кісточки/зап'ястя користувача.

Переваги:

  • Можуть застосовуватися у будь-якому вигляді фізичної активності.
  • Регульовані кріплення дозволяють тренуватися людям різної статури.
  • Можна використовувати на вулиці, вдома або у спортзалі.
  • Ідеальне співвідношення ціна/якість.

Обтяжувачі-манжети для рук та ніг Zelart FI-2502-2 2x1кг червоний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Обтяжувачі-манжети для рук та ніг Zelart FI-2502-2 2x1кг червоний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Обважнювачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Обважнювачі и купити Обтяжувачі-манжети для рук та ніг Zelart FI-2502-2 2x1кг червоний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Обтяжувачі-манжети для рук та ніг Zelart FI-2502-2 2x1кг червоний

Тип Манжети
Колір червоний
Матеріал Нейлон
Вага 1 кг
Наповнювач Металеві кульки
Кількість обважнювачів, шт 2

* Технічні характеристики Обтяжувачі-манжети для рук та ніг Zelart FI-2502-2 2x1кг червоний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Обтяжувачі-манжети для рук та ніг Zelart FI-2502-2 2x1кг червоний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Обтяжувачі-манжети для рук та ніг Zelart FI-2502-2 2x1кг червоний

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →