Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зварювальні апарати NOWA W-3550 Professional

Код товару: 258108
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: NOWA
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні апарати Зварювальні апарати NOWA W-3550 Professional

NOWA W-3550 - унікальний екземпляр із бюджетної цінової категорії. Демократична вартість пристрою буде цікава не тільки професіоналам, а й зварювальникам-початківцям. Цей щиток чудово справляється із захистом очей зварювальника під час роботи в режимах MMA та MIG-MAG. Завдяки автоматичному світлофільтру зварювальні роботи будуть комфортними та безпечними. «Хамелеон» дозволяє контролювати процес зварювання у всіх деталях: від моменту запалення дуги до остаточного охолодження зварювальної ванни.

Ціна: 1032 грн
шт

Опис товару Зварювальні апарати NOWA W-3550 Professional

NOWA W-3550 - унікальний екземпляр із бюджетної цінової категорії. Демократична вартість пристрою буде цікава не тільки професіоналам, а й зварювальникам-початківцям. Цей щиток чудово справляється із захистом очей зварювальника під час роботи в режимах MMA та MIG-MAG. Завдяки автоматичному світлофільтру зварювальні роботи будуть комфортними та безпечними. «Хамелеон» дозволяє контролювати процес зварювання у всіх деталях: від моменту запалення дуги до остаточного охолодження зварювальної ванни. Фільтр маски «Хамелеон» працює у разі збігу частоти світлового потоку та його амплітуди. Щиток затемнюється тільки під час одночасного впливу на датчики інфрачервоних хвиль та високої коливаньінтенсивність. Сонце чи світлодіодне джерело світла, незважаючи на свою яскравість, видають дуже м'яке світло без вагань. Світлофільтр маски на такі джерела не реагує. Ця особливість дозволяє зварювальникові працювати під прямим сонячним промінням, не побоюючись помилкових спрацьовувань або випадкових відкриттів фільтра. Комплектація маски зварювальника хамелеон NOWA W-3550 Professional: 1. Зварювальна маска "Хамелеон". 2. наголовник. 3. Фронтальна захисна пластина із полікарбонату. 4. Тильна захисна пластина із полікарбонату. 5. Посібник з експлуатації. 6. Упаковка.

Зварювальні апарати NOWA W-3550 Professional Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зварювальні апарати NOWA W-3550 Professional в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні апарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні апарати и купити Зварювальні апарати NOWA W-3550 Professional в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зварювальні апарати NOWA W-3550 Professional

Тип маска
Огляд зварювальна
Напруга 300 А
Зварювальний струм ІЧ-промені DIN 16
Діаметр зварювального електрода -
Захист від перегріву є
додаткові характеристики Розміри картриджа світлофільтру 110/90/9 мм; Ступінь затемнення в режимі очікування DIN 4; Ступінь затемнення в режимі роботи DIN 9×13; Час спрацьовування світлофільтру, з 1/35000; Час затримки – регульований; Регулювання світлочутливості плавне; Захист від УФ- та ІЧ-променів DIN 16; Кількість детекторів, шт. 2; Режим різання та шліфування металу; Робоча температура -5...+55 °C; Захист очей зварювальника від ультрафіолетових та інфрачервоних променів; Захист обличчя зварювальника під час різання
Розміри 93x43
Вага Вага: 0.45 кг

* Технічні характеристики Зварювальні апарати NOWA W-3550 Professional можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зварювальні апарати NOWA W-3550 Professional

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на NOWA W-3550 Professional

Код товару: 213756
На замовлення, 1-3 дні
Grand М-900 1118 грн
Код товару: 159032
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 222866
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →