Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бойлер Novatech NT-CU 10

Код товару: 83238
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Novatech
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Бойлер Novatech NT-CU 10

Магнієвий анод, форма прямокутна, підводка труб верхня, матеріал корпусу пластик, світловий індикатор

Ціна: 4085 грн
шт

Опис товару Бойлер Novatech NT-CU 10

Установка нехай невеликого, але якісно виконаного, простого бойлера допоможе заощадити на оплаті комунальних послуг значні кошти, а також зробить власника менш залежним від центральних комунальних систем. І немає жодної різниці, чи це міська квартира чи приватний будинок у передмісті – створений із сучасних матеріалів, що відповідає всім стандартам екологічної безпеки водонагрівач буде стабільно постачати домоволодіння необхідною кількістю гарячої води. Вдалим прикладом такого якісного, енергоекономного бойлера є водонагрівач NOVA TEC Compact Under 10. Дана модель відрізняється надзвичайно компактними розмірами, має набір сучасних захисних систем.тому найкраще підходить для встановлення під кухонну раковину або мийку у ванній.

 

Модель бойлера, що описується, відрізняється невеликими розмірами, і має ергономічну квадратну форму, завдяки якій водонагрівач з легкістю поміститься під невеликим умивальником. Зовнішній корпус пристрою виконаний з міцного, надійного пластику. Зверху розташовується механічний терморегулятор, за допомогою якого власник зможе самостійно задати бажану температуру воді, що підігрівається. Варто також зазначити, що ця температура не повинна перевищувати 75 градусів за Цельсієм. Під декоративним пластиковим корпусом ховається невеликий сталевий бак об'ємом 10 літрів.Нержавіюча сталь практично не піддається корозії, що позитивно впливає на термін експлуатації бойлера в цілому. Сталь, у свою чергу, покрита найтоншим, рівномірним шаром довговічної титанової емалі, яка витримує агресивні властивості навіть найжорсткішої води. Вдале поєднання сталі та емаль-титану практично виключає появу навіть найменших протікань у корпусі бойлера. До того ж до згаданих вже матеріалів, внутрішня поверхня бачка вистелена шаром надійної пінополіуретанової ізоляції. Цей захисний прошарок добре утримує температуру, не дозволяє воді надмірно швидко остигати. Також термоізоляція підвищує енергоефективність водонагрівача NOVA TEC Compact Under 10 на 30% і дозволяє прогріти воду у найкоротший термін.

Бойлер Novatech NT-CU 10 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бойлер Novatech NT-CU 10 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Бойлер Novatech NT-CU 10 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бойлер Novatech NT-CU 10

Тип водонагрівача накопичувальний
Метод нагрівання електричний
Нагріваючий елемент Відкритий "мокрий" (безпосередньо контактує з водою)
Об'єм танка 10 л
Функції Максимальна температура нагріву: 75 °C
Внутрішнє покриття танка сталь з емалевим покриттям
Встановлення вертикальна
Розміри (shhvhgg) 335 х 335 х 275 мм
Вага 6,7 кг
додаткова інформація Тип ТЕНу: відкритий, фланцевий, нержавіюча сталь Шнур живлення (довжина): 1 м

* Технічні характеристики Бойлер Novatech NT-CU 10 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бойлер Novatech NT-CU 10

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Novatech NT-CU 10

Код товару: 318332
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 125260
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 161868
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →