Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон НОМУ Т18 Блацьк

Код товару: 184419
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Nomu
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон НОМУ Т18 Блацьк

Nomu T18 yellow IP68 3/32 Gb, 4.7", MT6737T, 3G, 4G, РАЦІЯ Nomu - це компанія, яка створює шедеври захищених смартфонів. Коли компанія представила свою лінійку захищених моделей представлений ряд смартфонів просто розірвав ринок захищених моделей.

Ціна: 10191 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон НОМУ Т18 Блацьк

Кожен телефон з лінійки створений для конкуренції у тій чи іншій ціновій категорії. Можна сказати з упевненістю, що не лише в ціновій категорії, а й у технічному плані будь-який сучасний Nomu обіграє своїх конкурентів за всіма «статтями». Сучасні смартфони Nomu відрізняються чудовим складанням, застосовані матеріали найбільш якісні з усіх можливих. Метал, полікарбонатний пластик, якісний софт-тач пластик (прогумова основа) – основні матеріали збирання будь-якого смартфона Ному. Є безліч конкуруючих брендів, які представляють захищені моделі. На підставі відгуків клієнтів, відгуків власників різних захищених моделей по всьому світу можна зробити висновок,що класифікація захисту IP68 на смартфонах Nomu відповідає і підтверджується щоразу. Такого захисту, який вам може запропонувати будь-який смартфон Nomu, ви не знайдете в жодному іншому конкуруючому бренді. Компанія переслідує політику, яка спрямована на якість пристрою. У всіх їх моделях зібрані всі передові технології захисту, спеціальні мембранні динаміки та мікрофони, застосовані якісні матеріали складання такої якості, що захист IP68 дотриманий повністю. Будьте впевнені, якщо компанія Nomu представить у найближчому майбутньому свій новий захищений смартфон, то це буде найкраща модель з усіх – з актуальною допрацьованою прошивкою, ще потужнішим і сучаснішим залізом навіть ніж, ніжу топового Nomu. Сучасний смартфон Nomu ідеально підійде для тих, кому набридло міняти екрани та тачскрини на своїх смартфонах. Також будуть раді і ті люди, у яких дуже брудна робота в складних умовах, тут ідеально підійде захист IP68, завдяки чому всередину гаджета не проникатиме пил, волога, інші дрібні частинки. Кожен захищений смартфон Nomu оснащений потужним сучасним акумулятором, який ідеально підходитиме для умов походів, активного способу життя, а також у деяких випадках можна використовувати навіть для підзарядки інших пристроїв.

Мобільний телефон НОМУ Т18 Блацьк Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон НОМУ Т18 Блацьк в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон НОМУ Т18 Блацьк в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон НОМУ Т18 Блацьк

Тип пристрою Смартфон
Операційна система Android
Показувати Діагональ екрану
4.7
Роздільна здатність дисплея
HD (1280x720)
Тип матриці
IPS
ЦП MediaTek MT6737T
Матеріал корпусу Полікарбонат + алюміній
Кількість SIM -карт 2
Доступ в Інтернет 3G (WCDMA)
4G (LTE)
GSM
Дисплей
Розваги та мультимедіа Є
Тип акумулятора 5200 мА*год
Стандарти 3G (WCDMA)
4G (LTE)
GSM
Дисплей
Особливості Барометр
Гіроскоп
Датчик освітлення
Датчик наближення
Компас
Вага 322
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Мобільний телефон НОМУ Т18 Блацьк можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон НОМУ Т18 Блацьк

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на НОМУ Т18 Блацьк

Код товару: 135888
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 141114
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 357368
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →