Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон НОМУ М6 Блацьк

Код товару: 125195
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Nomu
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон НОМУ М6 Блацьк

Тип пристрою Смартфон Матеріал корпусу Метал / Пластик / Гума підвищеної міцності та зносостійкості / Скло Операційна система Android 7.0 Мова інтерфейсу Російська, Українська, Англійська та ін.

Ціна: 4386 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон НОМУ М6 Блацьк

 Захищений смартфон Nomu M6 Black - один з тих гаджетів, які варті уваги і з легкістю працюють у важких умовах. Корпус його отримав суворі лінійні контури, що виглядає дуже презентабельно. Задню панель повністю покриває прогумований пластик, також знаходяться камера зі спалахом і логотип Nomu. На бічних торцях так само прогумовано, там розташовуються кнопки гучності і блокування - дуже зручні і плавно натискаються. На фронтальній частині знаходиться дисплей, покритий загартованим склом Gorilla Glass 3. Працює девайс швидко, проблем немає. Встановлено операційну систему Android 7, що ніколи не підгальмовує, особливо на смартфонах з подібним технічним оснащенням,якому трохи далі. Телефон зручний для використання однією рукою, що робить його особливо привабливим для екстремалів та людей, які не завжди можуть використовувати обидві руки через свою професійну діяльність. Технічна частина. Nomu M6 Black працює на процесорі МТК 6750 із частотою до 1,5 ГГц. Наявність 8 ядер в основі допомагають впоратися з будь-яким завданням, а також легко відтворювати ігри, програми та будь-які інші програми. Також можна відзначити, що смартфон працює і з 3 гігабайтами оперативної пам'яті, а також 32 гігабайтами вбудованої пам'яті. Розширити пам'ять можна до 64 гігабайт. Дисплей 5-дюймовий, з роздільною здатністю 1280х720 пікселів, матриця IPS. Акумулятор на 5000 мАч також сподобається своїмиздібностями: він дозволяє працювати до 2 діб, при цьому можна користуватися найрізноманітнішими програмами. Що ж, Nomu M6 Black є дуже шикарним інструментом для роботи у важких погодних умовах, якщо Ви потребуєте 

Мобільний телефон НОМУ М6 Блацьк Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон НОМУ М6 Блацьк в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон НОМУ М6 Блацьк в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон НОМУ М6 Блацьк

Тип пристрою Смартфон
Операційна система Android 7.0
Показувати 1280x720
ЦП Mediatek MT6737T
Матеріал корпусу Пластик
Кількість SIM -карт 2
Функції пам'яті Оперативна пам'ять 2 Гб
Вбудована пам'ять 16 Гб
Розширення пам'яті microSD до 64 Гб
Інтерфейси та з'єднання OTG Є
Роз'єм для навушників 3,5 мм, стерео
Роз'єм живлення Micro USB
Тип акумулятора 3000 мАг
Організатор Є
Обладнання Телефон 1шт.
Коробка 1шт.
Кабель живлення 1 шт. (USB) (Micro USB)
Адаптер живлення USB 1шт.
Навушники 1 шт.
Інструкція 1 шт.
АКБ 1 шт.
Вага 322 гр
Забарвлення Чорний
Розміри 143.8×73.4×10.3 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон НОМУ М6 Блацьк можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон НОМУ М6 Блацьк

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на НОМУ М6 Блацьк

Код товару: 265617
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 208895
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209424
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →