Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ NOLOGO 45LN4600L

Код товару: 207355
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: NOLOGO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ NOLOGO 45LN4600L

Використовуйте максимум можливостей, які пропонує Smart телевізор! Дивіться будь-які фільми та серіали, записуйте передачі, спілкуйтеся по скайпу та переглядайте фото та відео файли.

Ціна: 10148 грн
шт

Опис товару ТБ NOLOGO 45LN4600L

 Ви більше не залежатимете від програми передач і дивитися те, що нав'язують телеканали. Ви зможете самостійно організувати показ і тим самим зробити свій відпочинок перед екраном цікавішим та різноманітнішим. Smart TV – новий формат телебачення. Використовуйте інтернет та отримайте безкоштовний вільний доступ до будь-яких інформаційних ресурсів! Завітайте на сайт dompokupok.com.ua та виберіть телевізор! Розумний телевізор, він же Smart TV – це поєднання комп'ютера та звичайного телевізора, поява якого стала результатом стрімкого розвитку інформаційних технологій. Завдяки йому відпочинок вдома став цікавішим і різноманітнішим, але найголовніше ставлення до організації дозвілля перед ТБ змінилосякардинально. Широкий спектр можливостей зумовили популярність смарт ТБ. Найбільш затребуваними є наступні: Синхронізація телевізора з планшетом і смартфоном: Підключення до соціальних мереж; Пошук та перегляд фільмів, серіалів, шоу через інтернет; Запис передач для відкладеного перегляду; Спілкування через Skype та інші месенджери; ігор, віджетів та програм. З виходом кожної нової моделі смарт ТВ його функціональні можливості розширюються, тому такий телевізор стане повноцінним домашнім медіацентром для всієї родини. Три причини, чому українці масово відмовляються від звичайних телевізорів на користь smart: Зручно користуватися.Технологія управління смарт тв настільки проста, що ним можуть користуватися і діти, і дорослі, і люди похилого віку. Кожен користувач сам вибирає, чим йому зручніше керувати телевізором – дистанційним пультом, екранною або звичайною клавіатурою, голосом або жестами. Не потрібно бути прив'язаним до телепрограми.

ТБ NOLOGO 45LN4600L Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ NOLOGO 45LN4600L в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ NOLOGO 45LN4600L в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ NOLOGO 45LN4600L

Тип телевізора LED
Діагональ екрану 45
Роздільна здатність зображення 1920 х 1080
Частота оновлення, Гц 60
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi Ні
Телевізійний тюнер Є
Роз'єми Кількість роз'ємів HDMI 3
Кількість роз'ємів USB 1
Кількість роз'ємів VGA 1
Колір рамки Чорний
Smart TV Ні
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ NOLOGO 45LN4600L можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ NOLOGO 45LN4600L

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на NOLOGO 45LN4600L

Код товару: 360619
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 190530
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 192896
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →