Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кавоварка Nivona NICR 799

Код товару: 330726
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Nivona
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кавомашини Кавоварка Nivona NICR 799

Кавомашина автоматична 1455 Вт кава, що використовується: зерна, мелена

Ціна: 30401 грн
шт

Опис товару Кавоварка Nivona NICR 799

 Кавомашина Nivona CafeRomatica NICR 799 - нова модель 7 серії з оновленим дизайном у чорному корпусі з передньою панеллю кольору нержавіючої сталі та новими можливостями для приготування ще смачніших та ароматних напоїв. Система ароматизації "Cappuccino-Connaisseur" з трьома профілями дозволить приготувати капучино та інші молочні напої як від справжнього бариста. Стильний дизайн у чорному корпусі з передньою панеллю кольору нержавіючої сталі із хромованими елементами управління чудово впишеться у сучасний стиль вашої кухні. Також ви зможете регулювати міцність та температуру напою, ступінь помелу, жорсткість води та подачу гарячої води. Система попереднього змочування дозволить вам отриматиміцний насичений смак кави (можна використовувати мелену та зернову каву).

 
Технологія ароматизації Cappuccino-Connaisseur дозволяє вибрати один із трьох ароматичних рівнів для досягнення максимального аромату та чудового смаку кави. Приготуйте собі улюблений молочний напій натисканням однієї кнопки завдяки системі OneTouch Spumatore. У кавомашині Nivona CafeRomatica NICR 799 з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом легко зварити улюблений напій, а інтелектуальний TF-дисплей з легкістю допоможе вам у цьому. Встановіть собі на смартфон мобільний додаток Nivona App (вбудований Bluetooth) та приготуйте каву, керуйте процесом та найважливішими функціями кавомашини віддалено за допомогою смартфона.

Кавоварка Nivona NICR 799 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кавоварка Nivona NICR 799 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кавомашини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кавомашини и купити Кавоварка Nivona NICR 799 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кавоварка Nivona NICR 799

Тип Кофемашина
Потужність 1455 Вт
Об'єм резервуара для води 2.2 л
Використана кава зерна, молотый
Максимальний тиск 15 бар
Функції Фильтр для воды, Дисплей, Индикатор уровня воды, Поддон для капель, Кофемолка
Колір Нержавеющая сталь
Сфера використання Дом
Вага 11 кг
Габарити (ВхШхГ)
Размеры (ВхШхГ), мм 340 х 240 х 460

* Технічні характеристики Кавоварка Nivona NICR 799 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кавоварка Nivona NICR 799

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Nivona NICR 799

Код товару: 324556
На замовлення, 1-3 дні
Nivona NICR 796 30616 грн
Код товару: 209574
На замовлення, 1-3 дні
Philips EP4343/70 31992 грн
Код товару: 121113
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →