Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ігрова приставка Nintendo Switch V2 Red Blue Neon

Код товару: 309585
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Nintendo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ігрові консолі та гаджети Ігрова приставка Nintendo Switch V2 Red Blue Neon

Не розлучайтеся з улюбленими іграми, де б ви не були. Nintendo Switch – ігрова консоль універсальної конструкції, яка дозволяє грати як у портативному режимі, так і домашньому телевізорі. Приставка забезпечує до 6,5 годин автономної роботи і підтримує гру в розрахованому на багато користувачів режимі.

Ціна: 14792 грн
шт

Опис товару Ігрова приставка Nintendo Switch V2 Red Blue Neon

Метою творців Nintendo Switch було об'єднати воєдино переваги стаціонарних та портативних ігрових приставок. Пристрій поміститься в рюкзаку чи сумці, дозволяючи брати розваги із собою. Вдома просто встановіть консоль у док-станцію та грайте на великому екрані. Родзинкою Nintendo Switch є контролери Joy-Con. Їх можна використовувати як разом, так і окремо. В автономному режимі контролери прикріплюються до планшета, дозволяючи насолоджуватися грою самому. Від'єднавши їх від корпусу і передавши один одному, ви отримуєте можливість грати вдвох. Джойкони на спеціальній рукоятці набувають форми класичного геймпада, що зручно при домашньому використанні. Якісна деталізація посилює враження від гри, дозволяючи повністю поринути у сюжет. У консолі Nintendo Switch встановлений ємнісний мультитач екран з діагоналлю 6.2, який отримав роздільну здатність 1280 x 720 пікселів. Також приставка підтримує і Full HD роздільну здатність 1920 x 1080 пікселів, при підключенні до сумісного т

Ігрова приставка Nintendo Switch V2 Red Blue Neon Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ігрова приставка Nintendo Switch V2 Red Blue Neon в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ігрові консолі та гаджети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ігрові консолі та гаджети и купити Ігрова приставка Nintendo Switch V2 Red Blue Neon в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ігрова приставка Nintendo Switch V2 Red Blue Neon

* Технічні характеристики Ігрова приставка Nintendo Switch V2 Red Blue Neon можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ігрова приставка Nintendo Switch V2 Red Blue Neon

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Nintendo Switch V2 Red Blue Neon

Код товару: 303123
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342061
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 308796
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →