Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Nintendo Switch Lite Green

Код товару: 308915
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Nintendo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ігрові консолі та гаджети Nintendo Switch Lite Green

Консоль Nintendo Switch Lite призначена виключно для мобільного геймінгу, тому розробники позбавили можливості підключення до ТБ. Відповідно, її не стали постачати знімними джойстиками, адже тепер новинку не потрібно вставляти у док-станцію. Цілісна конструкція простіше, дешевше і міцніше, до того ж новинка значно легша, що напевно оцінять любителі тривалих ігрових сесій.

Ціна: 9589 грн
шт

Опис товару Nintendo Switch Lite Green

Схема управління трохи змінилася (зліва додали хрестовину замість окремих кнопок), але в цілому це той же знайомий любителям Switch набір. Різницю відчують найхардкорніші гравці, які використовували додаткові можливості Joy-Con, на зразок IR Motion Camera та HD Rumble. Відповідно, в магазині контенту показуватимуть попередження, якщо користувач захоче купити гру, яка несумісна з Nintendo Switch Lite.
 
Якщо говорити про повністю портативні ігрові приставки, то Nintendo Switch Lite є єдиним у своєму класі. Як запевняють її творці, можна запускати будь-які відеоігри, створені для оригінальної моделі Switch, але такі обов'язково повинні підтримувати портативний режим.
 
Сенсорний екран у новинки став трохи менше (5,5 дюйма замість 6,2 дюймів), але роздільна здатність залишилася тим же (1280×720 пікселів). Розробники зазначили, що час автономної роботи було трохи покращено, але не указу

Nintendo Switch Lite Green Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Nintendo Switch Lite Green в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ігрові консолі та гаджети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ігрові консолі та гаджети и купити Nintendo Switch Lite Green в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Nintendo Switch Lite Green

* Технічні характеристики Nintendo Switch Lite Green можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Nintendo Switch Lite Green

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Nintendo Switch Lite Green

Код товару: 306399
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303123
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342061
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →