Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ігрова приставка Nintendo Switch Lite Coral

Код товару: 229535
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Nintendo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ігрові консолі та гаджети Ігрова приставка Nintendo Switch Lite Coral

Консоль Nintendo Switch Lite призначена виключно для мобільного геймінгу, тому розробники позбавили можливості підключення до ТБ. Відповідно, її не стали постачати знімними джойстиками, адже тепер новинку не потрібно вставляти у док-станцію. Цілісна конструкція простіше, дешевше і міцніше, до того ж новинка значно легша, що напевно оцінять любителі тривалих ігрових сесій.

Ціна: 10879 грн
шт

Опис товару Ігрова приставка Nintendo Switch Lite Coral

 Консоль Nintendo Switch Lite призначена виключно для мобільного геймінгу, тому розробники позбавили її можливості підключення до ТБ. Відповідно, її не стали постачати знімними джойстиками, адже тепер новинку не потрібно вставляти у док-станцію. Цілісна конструкція простіше, дешевше і міцніше, до того ж новинка значно легша, що напевно оцінять любителі тривалих ігрових сесій.

Ігрова приставка Nintendo Switch Lite Coral Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ігрова приставка Nintendo Switch Lite Coral в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ігрові консолі та гаджети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ігрові консолі та гаджети и купити Ігрова приставка Nintendo Switch Lite Coral в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ігрова приставка Nintendo Switch Lite Coral

* Технічні характеристики Ігрова приставка Nintendo Switch Lite Coral можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ігрова приставка Nintendo Switch Lite Coral

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Nintendo Switch Lite Coral

Код товару: 306399
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303123
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342061
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →