Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоапарат Nikon Z7 II Body

Код товару: 325874
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Nikon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Фотоапарат Nikon Z7 II Body

Фотоапарат Nikon Z7 II Body - флагманський бездзеркальний фотоапарат з байонетом Nikon Z, адресований професіоналам фото- та відеозйомки, що надихаються своєю діяльністю.

Ціна: 123238 грн
шт

Опис товару Фотоапарат Nikon Z7 II Body

Фотоапарат Nikon Z7 II Body - флагманський бездзеркальний фотоапарат з байонетом Nikon Z, адресований професіоналам фото- та відеозйомки, що надихаються власною діяльністю.
 
Ваші ідеї, ваша творчість
Нехай ніщо не заважає безкомпромісному втіленню вашого задуму: від найдрібніших деталей і до масштабних видів, переданих з бездоганною точністю. Творіть вільно, знаючи, що ви зможете побачити і відобразити все у найдрібніших подробицях.
 
Вище продуктивність, вище деталізація
Обладнана системою EXPEED із двома процесорами фотокамера Z 7II легко справляється із завданням створення повнокадрових зображень з високою роздільною здатністю. Ви отримаєте зображенняз низьким рівнем шуму та неймовірним динамічним діапазоном при низьких та високих значеннях ISO. Надійне фокусування навіть при найслабшому освітленні.
 
Максимальна швидкість та надійність
Два гнізда для карт пам'яті дозволяють використовувати SD-карту UHS-II в одному гнізді та карту XQD або надшвидку карту CFexpress в іншому. Налаштуйте камеру для використання другої картки у разі переповнення першої, для резервного копіювання або для відокремлення файлів RAW від файлів JPEG та фотографій від відео.
 
Надшироке та ідеально різке автофокусування
Чуттєва система гібридної АФ забезпечує широке охоплення кадру з граничною точністю, камера повертається у вибрану точкуфокусування, коли виходить з режиму очікування. Вимірювання експозиції до -4 EV можна використовувати при зйомці з об'єктивами зі світлосилою f/2 (і більше).
 
Знімайте швидше та працюйте довше - у тиші
Швидкість зйомки до 10 кадрів на секунду дає величезну гнучкість, а буфер збільшеного об'єму та два гнізда для карт пам'яті дозволяють вести зйомку без перерв. Робіть до 200 зображень JPEG з повною роздільною здатністю або 77 12-розрядних зображень у форматі RAW без стиснення за одну серію.
 
Вражаючий динамічний діапазон
Текстури, візерунки, кольори. Фотокамера Z 7II забезпечує неймовірний динамічний діапазон при низьких та високих значеннях ISO. М'яка градація тонів та передача відтінків шкіриз приголомшливою точністю. Можливість знімати відео з роздільною здатністю до 4K/60p дозволяє знімати динамічні сцени із зачаровує деталізацією.
 
Точне стеження
Висока точність відстеження навіть найменших об'єктів. Стеження можна вмикати та вимикати за допомогою спуску затвора або призначити цю функцію на кнопку Fn фотокамери або об'єктива.
 
Зйомка людей та тварин
Точне фокусування на очах об'єкта під час зйомки фото та відео. Завдяки АФ з виявленням очей ви зможете робити неймовірні фотографії людей та представників дикої природи.
 
Видошукач, від якого нічого не вислизає
Електронний видошукач (EVF) з роздільною здатністю3690 тис. точок забезпечує плавний безперервний огляд навіть за високошвидкісної зйомки. Висока частота оновлення значно знижує затемнення, тому ви ніколи не пропустите з уваги те, що знаходиться перед вами.
 
дисплеї, які адаптуються до вашого стилю
Інформаційні екрани, що настроюються, дозволяють швидко коригувати параметри; під час зйомки відображення інформації можна повністю вимкнути. Якщо відкинути монітор для зйомки в режимі Live View, електронний видошукач автоматично вимкнеться для збереження енергії.
 
Максимальна різкість при малій діафрагмі
Створюєте зображення з великою глибиною простору, що різко відображається? Фотокамера Z 7IIперешкоджає появі дифракції, яка може виникати при закритті діафрагми.
 
Міцна? Це слабо сказано!
Фотокамері Z 7II не страшні суворі погодні умови. Ця бездзеркальна камера виготовлена ​​із надміцного, але легкого магнієвого сплаву та повністю захищена від пилу, бруду та вологи. Сміливо вирушайте туди, куди вас кличе натхнення, та знімайте з комфортом, коли дістанетеся до мети.
 
Більше знімків на одній зарядці
Завдяки енергоефективній схемі живлення та новій батареї фотокамера Z 7II дозволяє робити більше кадрів безпідзарядки. Також за потреби можна вмикати режим економії енергії.
 
Є контакт
При тривалій зйомці підключення через кабель USB Type-C дозволяє забезпечити постійне живлення камери (і навіть зарядити акумулятор). Оптимальний варіант для цейтраферної відеозйомки.
 
Вертикальна зйомка
Знімаєте портрети? Додатковий батарейний блок MB-N11 оснащений елементами керування для вертикальної зйомки та забезпечує надійне захоплення. Батареї можна оперативно замінювати без втрати живлення.
 
Бездротове управління
Використовуєте бездротові системи освітлення або ведете дистанційну зйомку? Вам можуть бути корисні бездротові контролеридистанційного керування WR-R11b і WR-1, що працює на більшій відстані (придбаваються додатково).
 
Оновлення прошивки через SnapBridge
Безперервно вдосконалена програма Nikon SnapBridge тепер дозволяє оновлювати прошивку камери через смарт-пристрій. Ця програма також можна використовувати для дистанційної зйомки фото та відео. Також воно дозволяє фільтрувати та передавати файли JPEG або RAW на будь-який смарт-пристрій або комп'ютер з можливістю додавання хештегов та інформації про авторські права прямо з програми.

Фотоапарат Nikon Z7 II Body Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоапарат Nikon Z7 II Body в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Фотоапарат Nikon Z7 II Body в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоапарат Nikon Z7 II Body

Тип фотоапарата Беззеркальный
Продвинутый
Загальна кількість пікселів 45.7
Розмір матриці 35.9 x 23.9 мм
Максимальна роздільна здатність 8256 x 5504
Тип матриці CMOS
Чутливість Авто, 64-25600 (Расширенные значения ISO 32-102400)
Баланс білого Авто (3 типа), автоматический для естественного освещения, прямой солнечный свет, облачно, тень, лампы накаливания, лампы дневного света (7 типов), вспышка, выбор цветовой температуры (2500–10 000 К), ручная настройка» (возможность хранения до 6 значений); для всех значений, кроме выбора цветовой температуры, доступна тонкая настройка
Спалах Подключение внешней вспышки
Стабілізатор зображення Зависит от объектива
Швидкість зйомки До 10 кадров/сек
Наявність об'єктива Body
Видошукач Электронный
Витримка 30 - 1/8000
Фокусування Гибридный автофокус
Тип карт пам'яті XQD card
Формати зображення JPEG, MOV, MP4, NEF (RAW)
Інтерфейси USB 3.1
Micro HDMI
Wi-Fi
Bluetooth
Формат акумулятора Литий-ионный аккумулятор EN-EL15c
Запис відео UHD 4K (3840 x 2160) @ 24, 25, 30, 60 кадров/сек
Full HD (1920 x 1080) @ 24, 25, 30, 50, 60, 100, 120 кадров/сек
Формат запису відео MOV, MP4
Запис звуку Встроенный микрофон
Матеріал корпусу Магниевый сплав
Додаткові можливості Управление через смартфон
Зарядное устройство
Защитная крышка
Пыле- и влагозащита
Розмір Размеры (ВхШхГ), мм: 134 х 100.5 х 69.5
Вага 705 г

* Технічні характеристики Фотоапарат Nikon Z7 II Body можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоапарат Nikon Z7 II Body

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Nikon Z7 II Body

Код товару: 367940
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367850
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 368017
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →