Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоапарат Nikon Z6 body

Код товару: 155730
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Nikon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Фотоапарат Nikon Z6 body

Матриця 35.9 x 23.9 мм КМОП, 24.5 Мп / підтримка карт пам'яті XQD / РК-дисплей 3.2" зі змінним кутом нахилу / 4K відео / Wi-Fi / живлення від літій-іонного акумулятора / 134 x 100.5 x 67.

Ціна: 80367 грн
шт

Опис товару Фотоапарат Nikon Z6 body

 Надихнути може будь-що

Робіть те, що подобається. Живіть тим, що надихає.

Ваше бачення. Ваш голос
Винесіть свої ідеї світ. Коли ви маєте повнокадрову матрицю та швидкий процесор, ви можете робити унікальні знімки.

Максимальна різкість
Повнокадрова КМОП-матриця зі зворотним підсвічуванням, роздільною здатністю 24.5 Мп та АФ з визначенням фази у фокальній площині дає можливість знімати детальні та дуже чіткі зображення.

Надшвидкість
Надшвидкий процесор EXPEED 6 для обробки зображень створює зображення з низьким рівнем шуму та неймовірним динамічним діапазоном як при високих, так і при низьких значеннях ISO.

Байонет Z. Більше світла. Більше можливостей
/> У поєднанні з найширшим у світі повнокадровим байонетом універсальна бездзеркальна фотокамера Z6 від Nikon уловлює світло ефективно, як ніколи раніше.

Великий байонет дає світові дорогу
Широкий байонет діаметром 55 мм дозволяє захопити вашій фотокамері серії Z більше світла. Відстань між байонетом та повнокадровою матрицею фотокамери становить лише 16 мм, і більша частина цього світла потрапляє на матрицю.

Світло надихає
Сутінкова синьова та чіткі тіні. Оптичні переваги об'єктивів з байонетом Z від Nikon і широкого байонета, зібрані докупи, дозволяють творити зі світлом справжні чудеса.

100–51 200 одиниць ISO. Сонце йде, натхнення залишається
Від нічної міськоїзйомки до портретів при слабкому освітленні - жодна важлива деталь не сховається від вас у темряві.

Повний кадр. Повна видимість
Надширока область автофокусування. Різкість по всій площі кадру.

Широкі можливості творчості
Отримуйте стабільно різкі зображення завдяки надширокій області автофокусування - 90% кадру. Додайте до цього чудові можливості фокусування об'єктивів з байонетом Z від Nikon, і навіть об'єкти на межі кадру вийдуть добре помітними. А точність під час вертикальної зйомки вас здивує.

Свобода фокусування
Система АФ допоможе зловити момент. Навіть маленькі або швидко рухаються об'єкти відстежуються з абсолютною точністю і за будь-якогоосвітлення. А щоб докладно відобразити красу найдрібніших деталей, скористайтесь точковою АФ.

Усередині світу
Вимірювання експозиції до -4 EV може використовуватися при зйомці з об'єктивами з максимальною світлосилою f/2 і більше. Темрява не приховає від вас нічого. Зосередьтеся на деталях, навіть коли сцену висвітлює лише місяць.

Передайте всі почуття
Інтелектуальна система автофокусування з розпізнаванням облич дозволяє виявити обличчя і зафіксувати увагу на ньому. Швидкий погляд. Вираз, що промайнув на обличчі. Ви не пропустите їх, навіть якщо об'єкт швидко переміщається.

Кожна частка секунди безцінна
Безперервна зйомка зі швидкістю 12 кадрів за секунду. Зупиніть мить, заповніть кадркрасою.

Придушення вібрацій: без вагань

  • Стійкість. Вбудована система оптичного придушення вібрацій по п'яти осях компенсує тремтіння фотокамери у п'яти напрямках. Різкі фотографії. Відеоролики без тремтіння.
  • Рух. Режим Sport забезпечує стійке зображення у видошукачі при зйомці об'єктів, що дуже швидко рухаються, і при панорамуванні. Під час відеозйомки система оптичного придушення вібрацій по п'яти осях використовується разом з електронним VR для створення разюче чітких відеороликів.
  • На п'ять ступенів попереду. Вбудована система оптичного придушення вібрацій фотокамери за п'ятьма осями дозволяє знімати з витримками на п'ятьщаблів довше, ніж без неї. Знімайте чіткі фото в сутінках і не побоюйтеся, що під час зйомки відео тремтіння рук зіпсує результат.

Фотоапарат Nikon Z6 body Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоапарат Nikon Z6 body в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Фотоапарат Nikon Z6 body в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоапарат Nikon Z6 body

Тип фотоапарата Професійний
Загальна кількість пікселів Загальна кількість пікселів: 25.28 млн.
Розмір матриці Матриця: 35.9 x 23.9 мм
Чутливість Від 100 до 51 200 одиниць ISO з кроком 1/3 або 1/2 EV
Також можна встановити значення на прибл. 0.3, 0.5, 0.7, або 1 EV (еквівалент 50 одиниць ISO) нижче 100 одиниць ISO або прибл. 0.3, 0.5, 0.7, 1, або 2 EV (еквівалент 204 800 одиниць ISO) вище 51 200 одиниць ISO
Доступно автоматичне керування чутливістю ISO
Баланс білого "Авто" (3 типи), "Автоматичний для природного освітлення", "Пряме сонячне світло", "Хмарно", "Тінь", "Лампи розжарювання", "Лампи денного світла" (7 типів), "Спалах", вибір колірної температури (2500-10 000 К), «Ручне налаштування» (можливість зберігання до 6 значень); для всіх значень, крім вибору колірної температури, доступна тонка настройка
Спалах Управління спалахом
TTL: керування спалахом i-TTL; збалансований спалах i-TTL, що заповнює, використовується при матричному, центрозваженому вимірі експозиції та вимірі експозиції по яскравих ділянках, а стандартний заповнювальний спалах i-TTL — при точковому вимірі.

Режим спалаху
Синхронізація по передній шторці, повільна синхронізація, синхронізація по задній шторці, придушення ефекту «червоних очей», повільна синхронізація з придушенням ефекту червоних очей, повільна синхронізація по задній
Наявність об'єктива Сумісні об'єктиви
Об'єктив NIKKOR з байонетом Z
Об'єктиви NIKKOR з байонетом F та перехідником байонета; можливі обмеження
Фокусування Привід об'єктива
Автофокусування (АФ): покадрове слідкує АФ (AF-S), безперервне слідкує АФ (AF-C), постійне АФ (AF-F; доступне тільки в режимі відеозйомки); прогнозуюче стежить фокусування
Ручне фокусування (M): можливе використання електронного далекоміра

Автофокусування
273 крапки (з визначенням фази, в одноточковому режимі АФ)/покриття 90 % по вертикалі та горизонталі

Блокування фокусування
Фокусування блокується натисканням кнопки спуску затвора наполовину (покадрова стежить А
Формати зображення NEF (RAW): 12- або 14-розрядні (стиснення без втрат, звичайне стиснення або без стиснення); доступні великі, середні та маленькі розміри (зображення середнього та маленького розміру записуються з глибиною кольору 12 біт з використанням стиснення без втрат)
TIFF (RGB)
JPEG: сумісний з базовим форматом JPEG із високим (стиснення прибл. 1 : 4), звичайним (стиснення прибл. 1 : 8) або низьким (стиснення прибл. 1 : 16) рівнем якості; доступне стиск з оптимальною якістю
NEF (RAW)+JPEG: один знімок, зап
Інтерфейси Bluetooth
GPS
Micro USB
WI-Fi
Додаткові можливості Файлова система: DCF 2.0, Exif 2.31, PictBridge
HDR (розширений динамічний діапазон), придушення мерехтіння в режимі фотозйомки

Відеоролики — розмір кадру (у пікселях) та частота кадрів:
3840 x 2160 (4K UHD); 30p (прогресивна), 25p, 24p
1920 х 1080; 120p, 100p, 60p, 50p, 30p, 25p, 24p
1920 х 1080 (уповільнена зйомка); 30p ×4, 25p ×4, 24p ×5
Фактична частота кадрів для 120p, 100p, 60p, 50p, 30p, 25p та 24p становить 119.88; 100; 59.94; 50; 29.97; 25 та 23.976 кадру в секунду відповідно;
Розмір Ширина
134
Глибина
67.5
Висота
100.5

* Технічні характеристики Фотоапарат Nikon Z6 body можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоапарат Nikon Z6 body

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Nikon Z6 body

Код товару: 325870
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367932
На замовлення, 1-3 дні
Nikon Z6 II Body 83033 грн
Код товару: 325869
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →