Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктив Nikon Nikkor AF 50mm F1.8D

Код товару: 116203
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Nikon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктив Nikon Nikkor AF 50mm F1.8D

Після тисяч кадрів, знятих на китовий об'єктив, і після перегляду мільйонів знімків в інтернеті, знятих на світлосильну оптику, часом так і хочеться спробувати щось новеньке та світлосильне. Після 'нудного' штатного об'єктива, що зазвичай йде в комплекті разом з камерою, крихітний Nikon 50mm 1:1.8D AF Nikkor (MKIII) буде чудовим доповненням.

Ціна: 5504 грн
шт

Опис товару Об'єктив Nikon Nikkor AF 50mm F1.8D

 Nikon 50mm 1:1.8D AF Nikkor (MKIII) – дуже легкий об'єктив. У своєму класі він має найменшу вагу. Через дуже маленькі розміри і маленьку вагу його можна завжди брати з собою. А знайти світлофільтр під 52 мм – простіше простого. Я дуже люблю походи, і кожні зайві 100 грам ваги – це серйозне випробування, тому замість якогось важкого зум-об'єкта я часто використовую Nikon 50mm 1:1.8D AF Nikkor.

 
Nikon 50mm 1:1.8D AF Nikkor є найменшим автофокусним об'єктивом від Nikon, який я коли-небудь бачив. Існує жарт, що він є у кишені кожного фотографа. Жарт-жартом, але я частенько тримаю Nikon 50mm 1:1.8D AF Nikkor у своєму кофрі, він займає мало місця і мені не шкода його втратити.
 
Nikon 50mm 1:1.8D AF Nikkor  – один з найдешевших (якщо не найдешевший) світлосильний фікс об'єктив від Nikon. Важко знайти щось дешевше. Об'єктив дозволить за малі гроші отримати необхідний досвід при роботі зі світлосильною оптикою, у тому числі, з фіксуючим об'єктивами. Я майже завжди рекомендую Nikon 50mm F/1.8D AF як перший додатковий об'єктив.

Об'єктив Nikon Nikkor AF 50mm F1.8D Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктив Nikon Nikkor AF 50mm F1.8D в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктив Nikon Nikkor AF 50mm F1.8D в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктив Nikon Nikkor AF 50mm F1.8D

Система Nikon
Формат ДКС
Тип стандартний об'єктив
Тип кріплення байонет
Стабілізатор зображення ні
Світлосила є
Тип діафрагми f/1/8
Трансфокатор (зум) стандартний зум-об'єктив

* Технічні характеристики Об'єктив Nikon Nikkor AF 50mm F1.8D можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктив Nikon Nikkor AF 50mm F1.8D

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Nikon Nikkor AF 50mm F1.8D

Код товару: 233098
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 112776
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342541
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →