Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоапарат NIKON Coolpix W300 Yellow

Код товару: 110001
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Nikon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Фотоапарат NIKON Coolpix W300 Yellow

Вага (г): 231; Габарити (мм): 112х66х29; Пило-, волого-, ударозахист; Матеріал: сталь; Знімків на заряді (шт): 280; Тип живлення: Акумулятор; NFC-чіп; Bluetooth; Wi-Fi; GPS модуль; Типи карток пам'яті: SD, SDHC, SDXC; Акселерометр; Дисплей ("): 3; Автоспуск; Серійна зйомка (кадр/с): 7; Видошукач: відсутній

Ціна: 20554 грн
шт

Опис товару Фотоапарат NIKON Coolpix W300 Yellow

Міцна конструкція. Надійна робота. Справжня свобода.

Водонепроникність на глибині до 30 м, ударостійкість, морозостійкість та пиленепроникність. Ця фотокамера відправиться з вами будь-куди. З її допомогою ви зробите чудові зображення, які розкажуть про вашу подорож.
 
Захоплюєтеся дайвінгом? Візьміть із собою фотокамеру COOLPIX W300, яка дозволяє робити фотографії та записувати відео на глибині до 30 м без спеціального боксу. Ця пиленепроникна компактна фотокамера не підведе і на суші: вона знімає при низькій температурі до -10 °C, а її ударостійкий корпус витримує падіння з висоти до 2,4 м. Здійснюйте занурення на відкритій воді, щоб отриматисертифікат Advanced Open Water, вирушайте в найскладніші походи, спускайтеся на лижах з гірських схилів і не турбуйтеся про збереження фотокамери.
 
Захоплюючі моменти. Чудові зображення.
 
 
Поєднання світлосильного ширококутного зум-об'єктиву NIKKOR і КМОП-матриці з роздільною здатністю 16 мегапікселів дозволяє отримувати чудові зображення незабутніх моментів навіть при слабкому освітленні.
Завдяки чутливій КМОП-матриці зі зворотним підсвічуванням і світлосильним об'єктивом з максимальною діафрагмою f/2,8 можна вільно знімати під водою або при слабкому освітленні. П'ятикратний оптичний зум створює гнучкий діапазон фокусних відстаней від 24 до 120 мм.(еквівалент формату 35 мм). Функція Dynamic Fine Zoom з 10-кратним збільшенням розширює діапазон ефективних фокусних відстаней до 240 мм (еквівалент формату 35 мм).
 
 
Любіться деталями завдяки відеозйомці у форматі 4K/UHD.
 
 
Розгляньте світ у всіх подробицях. А потім поділіться побаченим. Знімайте відео з надвисокою роздільною здатністю, яка не залишить глядачів байдужими.
З легкістю записуйте чудові відео у форматі 4K/UHD 30p або Full HD (1080p) як на суші, так і під водою. Функція блокування АЕ дозволяє знімати плавні відеороликиумовах змінної освітленості, що особливо корисно під час зйомки під водою. Під час перегляду знятого епізоду можна зберігати окремі кадри у вигляді знімків, а також оптимізувати відеоролик для публікації у соціальних мережах, записавши його у форматі MP4. Функція зниження шуму вітру дає змогу зменшити гучність звуку, що створюється вітром та записується вбудованим стереомікрофоном фотокамери.
 
 
Творчість без кордонів. Все у ваших руках.
 
З легкістю створюйте ефектні відеокліпи за допомогою вбудованої функції цейтраферної відеозйомки та режиму «Інтервальний відеоролик».
Запишіть проходження новим туристичним маршрутом у прискореномурежимі за допомогою функції "Інтервальний відеоролик". Ця інтелектуальна функція дозволяє показати центральний об'єкт на тлі оточення, що швидко змінюється. Фотокамера може створити цейтраферний відеоролик із панорамою нічного неба над табором. Також вона може зняти захід сонця над морем, поки ви відпочиваєте на пляжі після занурення.
 
 
 
Знає, куди ви їдете. Вказує, де ви були.
 
 
Додайте до знімків геотеги та ведіть журнал подорожі. Завдяки підтримці систем GPS, GLONASS та QZSS можна миттєво переглянути дані про поточне положення або глибину на моніторі фотокамери.
Відслідковуйте висоту над рівнем моря або глибину здопомогою висотоміра-глибиноміру. Фотокамера оснащена кнопкою інструментів, за допомогою якої можна виводити на монітор дані GPS, значення висоти чи глибини, а також значення тиску повітря чи води. Інформацію про висоту та глибину, записану під час зйомки, можна включити до даних зображення (EXIF).
 
 
Діліться тим, що бачите. Залишайтеся на зв'язку завдяки SnapBridge.
 
 
Щоб синхронізувати фотознімки в міру зйомки та миттєво ділитися ними, необхідно постійне підключення фотокамери до інтелектуального пристрою. Використовуйте інтелектуальний пристрій для дистанційної зйомки.
Додаток SnapBridge від Nikon дозволяє підтримувати постійнепідключення фотокамери COOLPIX W300 до інтелектуального пристрою за допомогою технології Bluetooth® low energy. Передавайте відео в ручному режимі, коли це знадобиться, використовуючи вбудовану функцію Wi-Fi® фотокамери.
 
 
Різкість і стійкість. На суші та під водою.
 
 
Пригоди не чекають. Швидкісне автофокусування та вражаюча система придушення вібрацій цієї фотокамери гарантують швидку, рівну та точну зйомку.
Швидка системаАвтофокусування (АФ) з технологією «АФ з виявленням об'єкта» дозволяє утримувати фокус на потрібному об'єкті навіть під водою або при недостатньому освітленні. Фотокамера неймовірно швидко фокусується на об'єкті, чи то портрет вашого напарника по дайвінгу, знятий під водою, чи відеозапис динамічної сцени на тлі дня, що згасає. Розроблена компанією Nikon гібридна система придушення вібрацій по п'яти осях компенсує вплив тремтіння фотокамери, дозволяючи отримувати рівні та плавні відеоролики. Це особливо корисно при зйомці видів із заднього вікна позашляховика.
 
 
Легкість керування навіть в екстремальних умовах.
 
 
Завдяки виступаючій рукоятціі великому монітору фотокамерою зручно і легко керувати під водою або рукавичками, так що ви зможете повністю зосередитися на об'єкті зйомки.
Незважаючи на малу вагу - всього 231 г, ця мініатюрна фотокамера оснащена великим монітором, який гарантує відмінну видимість зображення. Монітор TFT з діагоналлю 7,5 см і роздільною здатністю 920 тис. пікселів дозволяє легко перевіряти налаштування фотокамери або композицію, а також переглядати зняті зображення. В умовах поганого освітлення можна скористатися кнопкою світлодіодного підсвічування. Збільшена відстань між кнопками та великий важіль зумування забезпечують легке керування фотокамерою навіть при роботі в рукавичках. Авиступаюча рукоятка із протиковзким покриттям дозволяє надійно утримувати фотокамеру в руках.
 
 
Вас чекає на цілий світ. Відкрийте його.
 
 
Штативне гніздо на фотокамері можна використовувати як для встановлення приладдя, наприклад підводного спалаху Nikon, так і для цейтраферної відеозйомки зі штативом.
Штативне гніздо підходить для встановлення як штатива, так і різноманітного приладдя (у тому числі ручки для селфі). Крім того, ця фотокамера сумісна з підводним спалахом Speedlight SB-N10 від Nikon, який можна використовувати на глибині до 30 м. З її допомогою можна додати світла до похмурих підводних сцен і вразити друзів яскравими підводними.пригодами.

Фотоапарат NIKON Coolpix W300 Yellow Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоапарат NIKON Coolpix W300 Yellow в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Фотоапарат NIKON Coolpix W300 Yellow в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоапарат NIKON Coolpix W300 Yellow

Тип фотоапарата цифровий компакт
Загальна кількість пікселів 17
Розмір матриці 1/2.3"
Максимальна роздільна здатність 4608x3456 пікс
Тип матриці КМОП (CMOS)
Чутливість 125-1600 одиниць ISO
3200, 6400 одиниць ISO (доступно під час використання Авто режиму)
Спалах Дальність спалаху (приблизно): [W]: від 0.5 до 5.2 м, [T]: від 0.5 до 4.5 м (чутливість ISO - Авто)
Управління спалахом: автоматичний TTL режим спалаху з передпоспішкою, що тестує.
Стабілізатор зображення оптична
Наявність об'єктива Об'єктив Nikkor з 5-кратним оптичним зумом
Фокусна відстань: 4.3-21.5 мм (кут зору еквівалентний куту зору об'єктива 24-120 мм у форматі 35 мм)
Діафрагмова кількість: f/2.8-4.9
Конструкція об'єктива: 12 елементів у 10 групах (2 елементи зі скла ED)
Видошукач ні
Витримка 4 - 1/4000 с
Фокусування є
Тип карт пам'яті SD/SDHC
SDXC
Формати зображення Формат: JPEG
Розмір: 16 Mп (висока якість) 4608x3456, 16 Mп 4608x3456, 8 Mп 3264x2448, 4 Mп 2272x1704, 2 Mп 1600x1200, VGA 640x45
Формат акумулятора Мережевий зарядний пристрій EH-73P (у комплекті)
Час заряджання: приблизно 2 год 20 хв (при використанні зарядного пристрою EH-73P/EH-73PCH, коли батарея повністю розряджена)
Формат запису відео УНД 4К (3840х2160)
Матеріал корпусу сталь
Додаткові можливості Вбудована пам'ять 473 МБ
Комунікації GPS-модуль
Wi-Fi
Bluetooth
NFC-чіп
витримує занурення до 30 метрів і падіння з висоти 2.1 метра, а також мороз -10°С
Розмір Ширина 111.5 мм
Глибина 29 мм
Висота 66 мм
Вага 231 г (разом з батареєю та карткою пам'яті)

* Технічні характеристики Фотоапарат NIKON Coolpix W300 Yellow можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоапарат NIKON Coolpix W300 Yellow

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на NIKON Coolpix W300 Yellow

Код товару: 313743
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 129644
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151648
На замовлення, 1-3 дні
Olympus TG-6 Red 25327 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →