Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоапарат Nikon Coolpix A1000 Black (VQA080EA)

Код товару: 246634
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Nikon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Фотоапарат Nikon Coolpix A1000 Black (VQA080EA)

Фотоапарат Nikon Coolpix A1000 Black (VQA080EA) - це маленька, універсальна та проста фотокамера, яка стане чудовим компаньйоном у подорожах. Вражаючий об'єктив фотокамери із 35-кратним оптичним збільшенням має діапазон фокусування 24-840 мм.

Ціна: 22575 грн
шт

Опис товару Фотоапарат Nikon Coolpix A1000 Black (VQA080EA)

Фотоапарат Nikon Coolpix A1000 Black (VQA080EA) - це маленька, універсальна та проста фотокамера, яка стане чудовим компаньйоном у подорожах. Вражаючий об'єктив фотокамери з 35-кратним оптичним збільшенням має діапазон фокусування 24-840 мм.
 
Чітке зображення. Великий електронний видошукач.
Створюйте бездоганні кадри будь-коли - під час нічних прогулянок містом та сонячним днем. Електронний видошукач з роздільною здатністю 1166 тис. крапок та високою контрастністю забезпечує чітку видимість для зручного компонування знімків. Датчик включає електронний видошукач, коли ви підносите камеру до ока.
 
Покажіть красу. Відео формату 4K.
Знімайтедії, звуки, заходи сонця. Ви можете записувати чудові відеоматеріали у форматі 4K/UHD зі швидкістю до 30 кадрів за секунду, а також у форматі Full HD зі швидкістю до 60 кадрів за секунду. А вбудована функція відео з прискореним часом дозволяє легко знімати ефектні відео вуличних пейзажів або накопичення грозових хмар.
 
Завдяки великій ручці можна міцно утримувати фотокамеру, а бічний елемент керування масштабуванням дозволяє висувати об'єктив великим пальцем. Простим натисканням кнопки масштабування з поверненням можна втягнути об'єктив у ширококутне положення, що дозволяє легко зловити об'єкти, що вислизнули з кадру.
 
Експериментуйте зракурсами. Поворотний екран та сенсорні елементи керування.
Легко створюйте знімки з цікавих ракурсів. Під час зйомки в режимі Live View великий сенсорний монітор вертикального нахилу діагоналлю 7,6 см (3 дюйми) з роздільною здатністю прибл. 1036 тис. крапок швидко запускається і дозволяє використовувати функції АФ та спуску затвора. У режимі відтворення можна збільшувати або зменшувати зображення, а також переходити від одного до іншого.
 
Не пропустіть жодної деталі. Записування зображень у форматі RAW.
Отримайте повний контроль над знімками завдяки формату RAW. Цей формат зберігає всі дані зображення, тому ви зможете скоригувати будь-який параметр за допомогою зручногопрограмне забезпечення для редагування зображень.
 
Різкі та стабільні кадри
АФ з пошуком об'єкта забезпечує швидке та надійне фокусування на об'єктах навіть за умов недостатнього освітлення. Розроблена компанією Nikon високоефективна система придушення вібрацій коригує тремтіння фотокамери, дозволяючи створювати чіткі фото та відео епізодів. Ідеально підходить і для зйомки пейзажів із заднього сидіння машини, і для прогулянок вулицями пішки.
 
Слідкуйте, куди ви прямуєте. Діліться тим, що бачите.
Навіщо чекати? Програма SnapBridge для iOS та Android забезпечує постійне підключення фотокамери до смартфона або планшета. Миттєвоподіліться фотографіями. Відстежуйте подорожі за допомогою GPS на інтелектуальному пристрої, який SnapBridge використовує для оновлення дати та місця розташування камери.
 
Будьте навичок
Похід в гори прогулянка містом - у всесвіті аксесуарів Nikon знайдеться все необхідне. Тримайте фотокамеру під рукою у спеціальній поясній сумочці COOLPIX. Візьміть літій-іонний акумулятор, щоб камера завжди була заряджена, коли ви шукаєте кращі кадри.

Фотоапарат Nikon Coolpix A1000 Black (VQA080EA) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоапарат Nikon Coolpix A1000 Black (VQA080EA) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Фотоапарат Nikon Coolpix A1000 Black (VQA080EA) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоапарат Nikon Coolpix A1000 Black (VQA080EA)

Тип фотоапарата Компактний фотоапарат
Загальна кількість пікселів 16
Розмір матриці 6.17 x 4,55 мм
Максимальна роздільна здатність 4608 x 3456
Тип матриці CMOS
Чутливість Мінімальна чутливість ISO: 100
Максимальна чутливість ISO: 1600
Баланс білого Авто, 7 предустановок, ручний
Спалах Вбудований спалах
Стабілізатор зображення Оптичний
Швидкість зйомки До 10 кадрів/сек
Наявність об'єктива Є
Видошукач Електронний
Витримка 1/2000 – 8 с
Фокусування Є
Тип карт пам'яті SD, SDHC, SDXC
Формати зображення JPEG, RAW
Інтерфейси Інтерфейси: micro USB, HDMI micro (тип D)
Бездротові підключення: Bluetooth, Wi-Fi
Формат акумулятора Власний акумулятор Li-ion
Запис відео 4К (4096x2160) Пікс
Запис звуку Мікрофон: вбудований (стерео)
Матеріал корпусу Матеріал корпусу: метал, пластик
Колір корпусу: чорний
Додаткові можливості Режими експозиції:
автоматичний
пріоритет витримки
пріоритет діафрагми
ручний

Комплектація:
Фотокамера
Інструкція
Гарантійний талон
Акумулятор
Зарядний пристрій
Розмір Габарити (ВхШхГ), мм: 114.2 x 71.7 x 40.5
Вага 330 г

* Технічні характеристики Фотоапарат Nikon Coolpix A1000 Black (VQA080EA) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоапарат Nikon Coolpix A1000 Black (VQA080EA)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Nikon Coolpix A1000 Black (VQA080EA)

Код товару: 151648
На замовлення, 1-3 дні
Olympus TG-6 Red 25327 грн
Код товару: 80206
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 246644
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →