Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швейна машинка NECCHI K432A

Код товару: 159677
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: NECCHI
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швейні машини Швейна машинка NECCHI K432A

Електромеханічна швейна машина NECCHI K432A від італійського виробника здатна виконувати 32 програми для шиття тканин різної густини та структури, а також виконувати петлю за 4 кроки без повороту тканини.

Ціна: 7869 грн
шт

Опис товару Швейна машинка NECCHI K432A

Електромеханічна швейна машина NECCHI K432A від італійського виробника здатна виконувати 32 програми для шиття тканин різної щільності та структури, а також виконувати петлю за 4 кроки без повороту тканини.
 
Серед багатьох операцій є робочі, оверлочні, еластичні, потайні рядки і величезний набір декоративних візерунків для роботи в техніці квілтинг і печворк. Дизайн серії K бере натхнення у золотих роках Італійського бренду, відомого у всьому світі своєю надійністю та вишуканою естетикою.
 
Ця модель оснащена регуляторами параметрів рядка, які дозволять плавно встановити довжину стібка від 0 до 4 мм, а ширину шва від 0 до 5 мм для кожного рядка. Аінноваційний мікрорегулятор натяг нитки, забезпечить ідеальну якість рядка і дозволяє досягти фабричних результатів у шитті.
 
Інженери компанії Necchi забезпечили швейну машину функцією автоматичного втягування нитки в голку, вбудованим намотником шпулечної нитки, системою швидкої зміни лапки, яскравим світлодіодним підсвічуванням та іншими опціями для комфортного шиття. Крім того, знімний рукав дозволяє в одну мить перетворити плоску робочу поверхню на адаптовану для шиття рукавів, ліктів, манжет і декольте. Навіть новачок зможе за кілька хвилин зрозуміти принципи роботи та навчитися управлінню.
 
Стабільність у роботі гарантує внутрішній каркасз металу, який надійно утримує всі металеві вузли та механізми швейної машини, серед яких варто відзначити - посилену рейку транспортера тканини, вертикальний човниковий пристрій промислового типу та потужний двигун.
 
Після практичних випробувань бренд Necchi впевнений, що Ви гідно оціните плавність та тишу ходу цієї нової моделі.

Швейна машинка NECCHI K432A Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швейна машинка NECCHI K432A в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швейні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швейні машини и купити Швейна машинка NECCHI K432A в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швейна машинка NECCHI K432A

Тип контролю Електромеханічна
Зворотна кнопка Є
Освітлення LED підсвічування
Кількість швейних операцій 32
Виконання циклу Напівавтомат
Лінії Максимальна ширина рядка: 5 мм
Максимальна довжина стібка: 4 мм
Показувати Ні
Платформа Hicking Є

* Технічні характеристики Швейна машинка NECCHI K432A можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швейна машинка NECCHI K432A

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на NECCHI K432A

Код товару: 258081
На замовлення, 1-3 дні
iSEW R200 9116 грн
Код товару: 317389
На замовлення, 1-3 дні
Veritas Emily 10621 грн
Код товару: 365545
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →