Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Настільний годинник National Geographic Thermometer Flashlight Black (Special Offer) (929948)

Код товару: 302879
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: National Geographic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Настільний годинник Настільний годинник National Geographic Thermometer Flashlight Black (Special Offer) (929948)

Можливість відключення радіоконтролю та вибір ручного встановлення Вибір часового поясу (поправка на час) -12/+11 годин Формат часу: 12 або 24 Будильник з функцією повтору «snooze» Дисплей: Монохромний з підсвічуванням. Календар: Відображення: дати / місяця Установка: Настільна Комплектація: Основний блок Інструкція Живлення: Основний блок: батарейки 1,5V Габаритні розміри, мм: Основний блок (Д*Ш*В): 145 x 39,5 x 30,5 Вага, гр : Основний блок: 94 Гарантія: 1 рік Виробник: National Geographic (USA)

Ціна: 1290 грн
шт

Опис товару Настільний годинник National Geographic Thermometer Flashlight Black (Special Offer) (929948)

 Унікальний прилад National Geographic Thermometer Flashlight виконаний в оригінальному дизайні та оснащений гарним набором корисних функцій як для домашнього використання, так і для подорожей. Відмінною особливістю є вбудований у корпус ліхтарик. Додаткові функції: відображення температури та часу з можливістю показувати час, число, місяць, день тижня, будильник. Підсвічування дисплея на ніч. Характеристики Температура в приміщенні: Одиниці вимірювання: ºС/° F Діапазон вимірювання: -39°C до +69°C Роздільна здатність вимірювання: 0.1°C Точність вимірювання: +/- 1°C Годинник: Годинник автоматично радіоконтрольований за сигналом з Франкфурта (DCF-77). Сигнал ґрунтується на атомному годиннику, який працює від атома Цезій 133 і знаходиться під веденням Фізико-технічної федеральної установи в Брауншвайгу (Німеччина). Похибка становить менше однієї секунди за один мільйон років. Точний час, який передається за допомогою передавача DCF77, є офіціал

Настільний годинник National Geographic Thermometer Flashlight Black (Special Offer) (929948) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Настільний годинник National Geographic Thermometer Flashlight Black (Special Offer) (929948) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Настільний годинник купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Настільний годинник и купити Настільний годинник National Geographic Thermometer Flashlight Black (Special Offer) (929948) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Настільний годинник National Geographic Thermometer Flashlight Black (Special Offer) (929948)

Тип циферблату Цифровий (електронний)
Вказівка День тижня
Місяць
Хвилини
Годинник
Джерело живлення Батарейки
Тип механізму Кварцовий
Матеріал корпусу Пластик
Розміри 15 x 41 x 31 см
Вага 138 г

* Технічні характеристики Настільний годинник National Geographic Thermometer Flashlight Black (Special Offer) (929948) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Настільний годинник National Geographic Thermometer Flashlight Black (Special Offer) (929948)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на National Geographic Thermometer Flashlight Black (Special Offer) (929948)

Код товару: 184609
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 271055
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 368040
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →