Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Лобзик Narva NJS-1100

Код товару: 284970
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Narva
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Лобзікі Лобзик Narva NJS-1100

Кріплення полотен у лобзика NARVA NJS-1100 сумісне з лезами з T-подібним хвостовиком і з лезами з хвостовиком інших виробників. Легко змінюйте леза за допомогою системи швидкого кріплення полотен. Його система зміни леза без інструментів означає, що ви можете швидко замінити або відрегулювати лезо відповідно до вимог роботи без використання ключа.
Функція маятника швидко видаляє тирсу від ріжучих зубів, забезпечуючи максимальний контакт із деревом. Регульовані 4 ступені дають найкращі результати; 0 для тонких матеріалів; 4 для максимальної товщини для більш високої швидкості різання.

Ціна: 2795 грн
шт

Опис товару Лобзик Narva NJS-1100

Електролобзик NARVA NJS-1100 з регульованою швидкістю має вихідну потужність 1100 Вт та забезпечує максимум 3200 рухів за хвилину. Він досить потужний, щоб прорізати різні матеріали, включаючи дерево, пластик і сталь. Він може різати не лише прямі лінії, а й ідеально підходить для криволінійних різів. Чотириступінчастий маятник забезпечує чистий і швидкий пропил деревини товщиною до 65 мм. Цей лобзик також має опорну плиту, що регулюється, для різання під кутом. Його визначна керованість пояснюється мінімальною вібрацією під час використання завдяки зручній технології No Vibration Adaptation (NVA). Регулятор швидкості встановлює максимальну швидкість, а курок вмикача контролює робочу швидкість. Кнопка блокування служить для стійкості та комфорту користувача.

Лобзик Narva NJS-1100 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Лобзик Narva NJS-1100 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Лобзікі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Лобзікі и купити Лобзик Narva NJS-1100 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Лобзик Narva NJS-1100

споживана потужність 1100 Вт
Частота курсу 800 - 3200 об/хв
Глибина різання заліза 8 мм
Нахилений розріз 45
додаткові характеристики лазерна вказівка
4-ступінчастий маятник
регулювання швидкості
заміна леза без інструментів
зручний доступ до обслуговування вугільних щіток
алюмінієва основа

* Технічні характеристики Лобзик Narva NJS-1100 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Лобзик Narva NJS-1100

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Narva NJS-1100

Код товару: 314551
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362202
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 220296
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →