Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шурупокрут Narva NCD-21М

Код товару: 224634
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Narva
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Викрутки та електричний офіс Шурупокрут Narva NCD-21М

Джерело живлення Акумулятор Особливості Реверс Тип патрона Швидкозатискний

Ціна: 2537 грн
шт

Опис товару Шурупокрут Narva NCD-21М

 Шуруповерт акумуляторний Narva NCD-21M інструмент з професійним дизайном, для вирішення завдань з облаштування будинку, ремонту меблів, роботи на дачі та в гаражі. Ергономічний дизайн, зручне захоплення та світлодіодне освітлення дозволяють працювати шуруповертом у темряві. Акумуляторний шуруповерт Narva NCD-21M комплектується Li-ion батареями великої ємності, тому ви можете працювати довше. Шуруповерти ТМ Нарва виготовляються із якісних комплектуючих. Ліцензійний двигун, конструкція з двома підшипниками, може забезпечити кращу потужність та стабільність. Корпус виготовляється із міцного пластику зі вставками із ковзної гуми. Шуруповерт акумуляторний Нарва NCD-21M оснащується металевим 10мм патроном. Він більш довговічний, ніж пластиковий, і його важче пошкодити, коли ви випадково впустили інструмент на землю або сильно вдарили. Строк служби металевого патрона довше. Особливості шуруповерта акумуляторного Narva NCD-21M 2 режими (2 змінних швидкості): загвинчування та свердління. Низька швидкість (0-400 об/хв) для загвинчування, висока швидкість (0-1500 об/хв) для свердління. Муфта регулювання крутного моменту (18+1). Інтелектуальна система керування 2000 мАг акумулятором. Наявність у комплекті 2 батарей, що дозволяє не переривати процес роботи. Цільнометалевий патрон, максимальна потужність свердління: 10 мм (метал) та 25 мм (дерево) Ергономічний дизайн, вбудований світлодіод для забезпеченняпідвищеної видимості при поганому освітленні об'єкта роботи.

Шурупокрут Narva NCD-21М Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шурупокрут Narva NCD-21М в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Викрутки та електричний офіс купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Викрутки та електричний офіс и купити Шурупокрут Narva NCD-21М в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шурупокрут Narva NCD-21М

Тип Шуруповерти
живлення Акумулятор
Швидкість обертання 0 - 450 / 1500 об/хв
Напруга 21 В
Тип картриджа Швидкозатискний
Ключові риси Реверс
додаткові характеристики Будівельні роботи

* Технічні характеристики Шурупокрут Narva NCD-21М можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шурупокрут Narva NCD-21М

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Narva NCD-21М

Код товару: 156983
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 270909
На замовлення, 1-3 дні
Revolt ID-21 I 2623 грн
Код товару: 242735
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →