Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шурупокрут Narva NCD-16

Код товару: 224637
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Narva
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Викрутки та електричний офіс Шурупокрут Narva NCD-16

Джерело живлення Акумулятор Особливості Реверс Тип патрона Швидкозатискний

Ціна: 2494 грн
шт

Опис товару Шурупокрут Narva NCD-16

 Narva NCD-16 Акумуляторний шуруповерт Narva NCD-16 з високопродуктивним двигуном, готовий для виконання ваших завдань зі свердління та кріплення. Найдоступніший дриль, який ми рекомендуємо, це шуруповерт Narva NCD-16. Більшість акумуляторних шуруповертів, нижчі за вартість, але вони гірші за якістю. Купуючи дешевий інструмент, ви або отримаєте інструмент, який не підходить для поточних завдань, або швидко виходить з ладу. В той час як акумуляторний шуруповерт Narva NCD-16, який ми рекомендуємо, економічний, надійний і якісний. Чому потрібно купити акумуляторний шуруповерт Narva NCD-16? Шуруповерт Narva NCD-16 має редуктор з 16 положеннями, пропонуючи контроль крутного моменту для більшості робіт. Йогомаксимальна частота обертання 1500 об/хв. 16 вольтний мотор розвиває близько 30 Нм крутного моменту, що недостатньо для свердління бетону. але це буде цілком достатньо для гіпсокартону, профнастилу, шиферу та дерева. Це підходить для більшості завдань. Вбудований світлодіодний ліхтар допомагає висвітлювати ваш робочий простір при кожному натисканні на спусковий гачок. Скромна вага інструменту мінімізує напругу та втому при роботі оператором довгий час на вазі. Нова лінійка інструментів від Narva, звісно, ​​не може повною мірою конкурувати з відомими брендами. Але він відмінно підходить для невеликих робіт по дому, легких та середніх навантажень на виробництві. Дворічна гарантія та наявністьзапасного акумулятора роблять його дуже вигідною пропозицією за цю вартість.

Шурупокрут Narva NCD-16 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шурупокрут Narva NCD-16 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Викрутки та електричний офіс купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Викрутки та електричний офіс и купити Шурупокрут Narva NCD-16 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шурупокрут Narva NCD-16

Тип Шуруповерти
живлення Акумулятор Літій-іонний акумулятор (Li‑ion)
Швидкість обертання 1500 об/хв
Напруга 16 В
Тип картриджа Швидкозатискний
додаткові характеристики 1.3 кг

* Технічні характеристики Шурупокрут Narva NCD-16 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шурупокрут Narva NCD-16

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Narva NCD-16

Код товару: 156983
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 270909
На замовлення, 1-3 дні
Revolt ID-21 I 2623 грн
Код товару: 242735
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →