Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Нарди середні Present "Козак" 31146-2

Код товару: 264777
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Present
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шахи, шашки, зворотний Нарди середні Present "Козак" 31146-2

Матеріал : Дерево
Бренд : Гранд Презент
Розмір, см: 51*51
Країна виробник : Україна

Ціна: 3916 грн
шт

Опис товару Нарди середні Present "Козак" 31146-2

 Оригінальний подарунок у вигляді нард «Козак» сподобається любителям історії. Якісні, з гарним оздобленням допоможуть підкреслити дуже витончений смак свого власника. Класичний набір для гри в нарди виглядає дуже елегантно: він стане чудовим подарунком для друзів, близьких та з будь-якої причини. Робота виконуються вручну, що надає продукту особливої ​​цінності.

Якісний продукт приємно здивує тих, хто його отримує, а продукція з екологічно чистих матеріалів завжди довго служитиме. Нарди «Козак» виготовлені з натурального дерева. На верхній обкладинці зображення козака з натуральної шкіри, а в середині набору на ігровому полі зображення козака, але на коні. Чудоверозташування, натуральні матеріали, всі ці характеристики роблять козацькі нарди непереможними, вам сподобається гра із цим набором нард. Слід зазначити, що гра нарди сама по собі цікава і цікава, Ви незабутньо проведете час за грою в родинному колі або з друзями. У набір входять елегантні дерев'яні фігурки з елементами натуральної шкіри всередині та два кубики. Якщо ви шукаєте високоякісний набір для гри в нарди, це воно! Гра в неї принесе вам масу задоволення, а також стане розвиваючою та захоплюючою грою для дітей. Ви можете вважати цей нарди витвором мистецтва, тому що він дуже елегантний та відмінної якості. Загальний розмір дошки 51,5 х 54 см. Діаметр чіпаскладає 28 мм. Висота стружки 10 мм.

Нарди середні Present "Козак" 31146-2 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Нарди середні Present "Козак" 31146-2 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шахи, шашки, зворотний купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шахи, шашки, зворотний и купити Нарди середні Present "Козак" 31146-2 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Нарди середні Present "Козак" 31146-2

Матеріал Дерево
Розміри 51*51 см

* Технічні характеристики Нарди середні Present "Козак" 31146-2 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Нарди середні Present "Козак" 31146-2

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Нарди середні Present "Козак" 31146-2

Код товару: 296389
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 296019
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 296395
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →