Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Нарди малий. Present "Крокодил золотий" 31138-2

Код товару: 264692
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Present
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шахи, шашки, зворотний Нарди малий. Present "Крокодил золотий" 31138-2

Матеріал : Дерево
Бренд : Гранд Презент
Розмір, см: 38*40
Країна виробник : Україна

Ціна: 2149 грн
шт

Опис товару Нарди малий. Present "Крокодил золотий" 31138-2

 Нарди малі «Крокодил золотий» — це ручна робота. Розміри у розкритому вигляді – 40 на 40 см. Подарунок другові, батькові, діду, колезі чи братові. Практичний сувенір Усі процеси виконуються вручну, що надає продукту особливої ​​цінності. Класичний набір для гри в нарди виглядає дуже елегантно, пристойно та елегантно: він стане чудовим подарунком для ваших дорогих друзів, родичів або просто добрих друзів з будь-якої причини.

Якісний продукт приємно здивує будь-кого, хто його отримає, а виробництво екологічно чистих матеріалів завжди буде у тренді! Настільна гра «Крокодил» із серії «Нарди» — чудовий інструмент для відпочинку та сімейного домашнього вечора. Гра включаєв собі гру у вигляді складаної коробки, два види жетонів та гральні кістки. Ігрове поле діє також як упаковка. Він зроблений із високоякісного дерева та покритий шкірою, схожою на шкіру крокодила. Він застряг на металевому замку, тому ви не можете турбуватися про безпеку коробки.
Інша частина набору також виготовлена ​​з високоякісного дерева. Компактний розмір цієї настільної гри дозволить вам переміщати її з місця на місце, а за необхідності брати у поїздку чи відпустку. Нарди «Крокодил» стануть чудовим подарунком для активних та азартних людей.
Вам набридли старі нарди, і Ви хотіли б оновити ігровий «майданчик» на більш сучасний та ексклюзивний, щобнасолоджуватися улюбленою грою? Нарди невеликого розміру, матеріал виробу – дерево (ясен) з елементами декору зі шкіри.
Ця дошка для гри в нарди включає набір тонко виготовлених дерев'яних фігурок з елементами з натуральної шкіри всередині і двома кубиками. Якщо ви шукаєте чудову високоякісну гру в нарди, це ідеальний вибір для вас! Ми впевнені, що гра принесе вам величезне задоволення, а також стане захоплюючою та захоплюючою грою для дітей. Ви можете вважати цей нарди витвором мистецтва, тому що він дуже елегантний і відмінної якості.

Нарди малий. Present "Крокодил золотий" 31138-2 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Нарди малий. Present "Крокодил золотий" 31138-2 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шахи, шашки, зворотний купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шахи, шашки, зворотний и купити Нарди малий. Present "Крокодил золотий" 31138-2 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Нарди малий. Present "Крокодил золотий" 31138-2

Матеріал Дерево
Розміри 38*40 см

* Технічні характеристики Нарди малий. Present "Крокодил золотий" 31138-2 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Нарди малий. Present "Крокодил золотий" 31138-2

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Нарди малий. Present "Крокодил золотий" 31138-2

Код товару: 296307
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 296311
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 296316
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →