Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Нарди дорожні Present "Фрегат" 31135C7

Код товару: 264685
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Present
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шахи, шашки, зворотний Нарди дорожні Present "Фрегат" 31135C7

Матеріал : Дерево
Бренд : Гранд Презент
Розмір, см: 29*30.5
Країна виробник : Україна

Ціна: 1876 грн
шт

Опис товару Нарди дорожні Present "Фрегат" 31135C7

 Нарди дорожні «Фрегат». Дуже цікаві, оригінальні, якісні та просто приголомшливі нарди ручної роботи! Така річ стане незабутнім подарунком, який вразить кожного любителя цієї захоплюючої гри. Перевагою цієї гри є її зручний та компактний розмір. Можете грати у свої улюблені ігри на природі, у поїздах та у будь-яких поїздках.

Дошка для гри в нарди виготовлена ​​з високоякісного ясеня, прикрашена вставкою під шкуру крокодила, а також красивим малюнком фрегата, всередині знаходяться малюнки кораблів і якорів, фішка — попіл, а внизу — тканина, яка не пошкодить дерево. Чудовий сувенір для чоловіків, які люблять мандрувати, а також захоплюютьсянастільними іграми або колекціонують їх.
Чудовий ігровий набір для гри в нарди дуже розкішний - як подарунок для близьких друзів з будь-якої причини. Вся робота виконується вручну, що підвищує цінність гри.
Висока якість порадує кожного, хто його отримує, а щось із екологічно чистих матеріалів прослужить довго. У наборі також є тонкі дерев'яні фігурки з обробкою з натуральної шкіри та два кубики. Гра стане розвивається та захоплюючою грою для дітей. Вони стануть чудовим подарунком для гравців та гравців.

Нарди дорожні Present "Фрегат" 31135C7 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Нарди дорожні Present "Фрегат" 31135C7 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шахи, шашки, зворотний купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шахи, шашки, зворотний и купити Нарди дорожні Present "Фрегат" 31135C7 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Нарди дорожні Present "Фрегат" 31135C7

Матеріал Дерево
Розміри 29*30.5 см

* Технічні характеристики Нарди дорожні Present "Фрегат" 31135C7 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Нарди дорожні Present "Фрегат" 31135C7

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Нарди дорожні Present "Фрегат" 31135C7

Код товару: 296060
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 264686
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 296061
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →