Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Набір подушок Бамбук Vital PB-1PB50х70-1 2 шт

Код товару: 322048
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vital
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Подушки Набір подушок Бамбук Vital PB-1PB50х70-1 2 шт

Розмір: 50х70 см; Тип тканини: Мікрофібра; Наповнювач: Волокна бамбука

Ціна: 1001 грн
шт

Опис товару Набір подушок Бамбук Vital PB-1PB50х70-1 2 шт

Подушка зі штучного бамбукового волокна – найкращий варіант для комфортного сну. Екзотичний природний наповнювач набагато м'якший за бавовну, але за поєднанням унікальних характеристик йому немає рівних. Незважаючи на свою невелику вагу та щільність, вироби гарантують спокійний та здоровий сон протягом усієї ночі. Завдяки своїм екологічним та гіпоалергенним властивостям, подушки можна використовувати дітям та людям, схильним до алергії. Вони залишаються м'якими після багатьох прань.

Набір подушок Бамбук Vital PB-1PB50х70-1 2 шт Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Набір подушок Бамбук Vital PB-1PB50х70-1 2 шт в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Подушки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Подушки и купити Набір подушок Бамбук Vital PB-1PB50х70-1 2 шт в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Набір подушок Бамбук Vital PB-1PB50х70-1 2 шт

Розмір 50х70 см
Наповнювач Волокна бамбука
Чеський матеріал Мікрофібра
Забарвлення Білий
Рекомендації щодо догляду Прати вручну або в пральній машині на режимі прання при температурі не більше 40 градусів; використовувати тільки м'які рідкі миючі засоби; під час прання не використовувати речовини, які містять хлор; НЕ віджимати, сушити у розправленому вигляді до повного випаровування рідини; для прискорення сушіння можна використовувати вентилятор; НЕ сушити на сонці; двічі на рік провітрювати

* Технічні характеристики Набір подушок Бамбук Vital PB-1PB50х70-1 2 шт можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Набір подушок Бамбук Vital PB-1PB50х70-1 2 шт

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Набір подушок Бамбук Vital PB-1PB50х70-1 2 шт

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →