Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Набір настільних ігор 3 в 1 SP-Sport W7701H шахмати, шашки, нарди

Код товару: 321498
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спортивні ігри на дошці Набір настільних ігор 3 в 1 SP-Sport W7701H шахмати, шашки, нарди

Коробка виготовлена ​​з високоякісної деревини та оснащена надійним замком, який запобігає її випадковому відкриванню та, відповідно, втраті фігур.

Ціна: 473 грн
шт

Опис товару Набір настільних ігор 3 в 1 SP-Sport W7701H шахмати, шашки, нарди

 Коробка виготовлена ​​з високоякісної деревини та оснащена надійним замком, який запобігає її випадковому відкриванню і, відповідно, втраті фігур. Зсередини вона розмічена як ігрове поле для нардів, а зовні покрита пластиною із тонкого листового металу, оформленого у вигляді шахівниці. У свою чергу, у шахові фігури вмонтовані магніти. Завдяки такому рішенню вони не падають навіть під час дорожньої тряски. Для виготовлення фігур і шашок використовується тверда деревина - світла для білих і темна для чорних, вкрита безбарвним лаком, вона підкреслює елегантність всього комплекту. Також в набір входять пластикові гральні кістки для гри в нарди.

Набір настільних ігор 3 в 1 SP-Sport W7701H шахмати, шашки, нарди Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Набір настільних ігор 3 в 1 SP-Sport W7701H шахмати, шашки, нарди в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спортивні ігри на дошці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спортивні ігри на дошці и купити Набір настільних ігор 3 в 1 SP-Sport W7701H шахмати, шашки, нарди в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Набір настільних ігор 3 в 1 SP-Sport W7701H шахмати, шашки, нарди

Призначення Шахи, шашки та нарди, зібрані в цьому наборі, відносяться до стратегічних настільних ігор і здавна користуються популярністю. Різноманітність варіантів перебігу гри робить їх надзвичайно захоплюючими, причому, незважаючи на різну специфіку, вони однаково корисні для мозку людини. Ці ігри розвивають логічне мислення та здатність аналізувати свої дії, покращують пам'ять та вчать передбачати наслідки своїх дій. Набором можна користуватися вдома, і в той же час він достатньо
Огляд Нарди, Шашки, Шахи
Кількість гравців 2
Тема Традиційні
Матеріал Дерево

* Технічні характеристики Набір настільних ігор 3 в 1 SP-Sport W7701H шахмати, шашки, нарди можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Набір настільних ігор 3 в 1 SP-Sport W7701H шахмати, шашки, нарди

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Набір настільних ігор 3 в 1 SP-Sport W7701H шахмати, шашки, нарди

Код товару: 188228
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 188237
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 188417
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →