Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Набір настільних ігор 2 в 1 SP-Sport W9052 шахмати, шашки

Код товару: 321480
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спортивні ігри на дошці Набір настільних ігор 2 в 1 SP-Sport W9052 шахмати, шашки

Для виготовлення шахових фігур та шашок використовується високоякісна деревина – білі виготовлені зі світлої берези, чорні – з темного горіха.

Ціна: 3096 грн
шт

Опис товару Набір настільних ігор 2 в 1 SP-Sport W9052 шахмати, шашки

 Для виготовлення шахових фігур та шашок використовується високоякісна деревина – білі виготовлені зі світлої берези, чорні – з темного горіха. Зверху вони вкриті безбарвним лаком, який захищає їх від впливу вологи та підкреслює багату текстуру натурального дерева. Шахова дошка є дерев'яною коробкою, оснащеною надійними засувками, які не дають їй випадково розкритися при перенесенні. Всередині закріплений ложемент з гніздами для кожної фігури, завдяки чому вони не дряпаються одна про одну і, відповідно, довше зберігають привабливий вигляд.

Набір настільних ігор 2 в 1 SP-Sport W9052 шахмати, шашки Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Набір настільних ігор 2 в 1 SP-Sport W9052 шахмати, шашки в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спортивні ігри на дошці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спортивні ігри на дошці и купити Набір настільних ігор 2 в 1 SP-Sport W9052 шахмати, шашки в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Набір настільних ігор 2 в 1 SP-Sport W9052 шахмати, шашки

Призначення Шахи і шашки, що входять до цього набору, відносяться до найбільш поширених і популярних настільних ігор. Одна - вдумлива, друга - експресивна, будучи об'єднані разом, вони органічно доповнюють один одного і, крім того, що надають два захоплюючі способи провести вільний час, стимулюють роботу мозку. Ці ігри вчать передбачати наслідки своїх ходів, покращують пам'ять та розвивають гнучкість мислення. Набором можна користуватись як удома, так і в шахово-шашкових клубах.
Огляд Шашки, Шахи
Кількість гравців 2
Тема Традиційні
Матеріал Дерево

* Технічні характеристики Набір настільних ігор 2 в 1 SP-Sport W9052 шахмати, шашки можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Набір настільних ігор 2 в 1 SP-Sport W9052 шахмати, шашки

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Набір настільних ігор 2 в 1 SP-Sport W9052 шахмати, шашки

Код товару: 299875
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370338
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302592
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →