Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Набір La'dor (mask/5*10мл + cond/5*10мл)

Код товару: 185163
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Lador
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Маска для волосся Набір La'dor (mask/5*10мл + cond/5*10мл)

Набір La'dor (mask/5*10мл + cond/5*10мл)

Ціна: 301 грн

Опис товару Набір La'dor (mask/5*10мл + cond/5*10мл)

Склад набору: Зволожуючий експрес-бальзам для волосся - La'dor Wonder Balm, 5*10ml + Бальзам-маска для зволоження, зміцнення та надання волоссю об'єму - La'dor Wonder Tear, 5*10ml
 
Зволожуючий експрес-бальзам для волосся - La'dor Wonder Balm
 
Зволожуючий експрес-бальзам для волосся з шовковими протеїнами та 20 видами амінокислот. Бальзам дозволить вам всього лише за 50 секунд чудово зволожити волосся, надавши їм здоровий блиск і сяйво. Експрес-засіб надає приголомшливий ефект, що кондиціонує, рівноцінний професійному догляду. Головним компонентом бальзаму є шовкові протеїни. Вони швидко вбираються у волосся – для цього потрібно менше хвилини. В результаті волосся стає еластичним.і міцнішими. Також протеїн оберігає волосся від сонячної та хімічної дії.
 
Бальзам-маска для зволоження, зміцнення та надання волоссю об'єму - La'dor Wonder Tear
 
Професійний салонний догляд за волоссям – у домашніх умовах! Бальзам-маска впливає на волосся відразу за 3 напрямками: зволожує його, зміцнює, робить більш об'ємними. Крім того, засіб захищає волосся від агресивного впливу навколишнього середовища, пошкодження засобами, що фарбують, приладами для укладання.
 
Протеїни шовку стимулюють активність волосяних цибулин, завдяки чому покращується харчування волосся, вони зміцнюються, прискорюється ріст. Протеїни шовку зсерединивідновлюють пошкоджену структуру волосся, а поверхні - створюють захисну плівку, яка до того ж надає волоссю блиск і шовковистість, додатковий об'єм, знижує електризування.
 
Також у складі бальзаму 20 видів амінокислот, які мають інтенсивну поживну та зволожуючу дію, зміцнюють, відновлюють пошкоджену структуру волосся, допомагають впоратися з ламкістю та випаданням.
 
 
Спосіб застосування
 
Зволожуючий експрес-бальзам для волосся:
Нанести бальзам на чисте вологе волосся, рівномірно розподілити і змити теплою водою через 50 секунд. Для інтенсивного догляду: Нанести бальзам на чисте вологе волосся,рівномірно розподілити та змити теплою водою через 5-10 хвилин. Використовувати 1-2 рази на тиждень.
 
Бальзам-маска для зволоження, зміцнення та надання волоссю об'єму:
Нанести бальзам на чисте вологе волосся, рівномірно розподілити і змити теплою водою через 50 секунд. Для інетнсивного впливу на пошкоджене волосся бальзам можна залишати на 5-10 хвилин. Використовувати 1-2 рази на тиждень.

Набір La'dor (mask/5*10мл + cond/5*10мл) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Набір La'dor (mask/5*10мл + cond/5*10мл) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Маска для волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Маска для волосся и купити Набір La'dor (mask/5*10мл + cond/5*10мл) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Набір La'dor (mask/5*10мл + cond/5*10мл)

Тип волосся всі типи
Призначення відновлення
Категорія для жінок
Клас косметики Міддл-маркет
Об `єм (mask/5*10ml + cond/5*10ml)
Номер у упаковці, ПК 10
Застосування Зволожуючий експрес-бальзам для волосся:
Нанести бальзам на чисте вологе волосся, рівномірно розподілити і змити теплою водою через 50 секунд. Для інтенсивного догляду: Нанести бальзам на вологе волосся, рівномірно розподілити і змити теплою водою через 5-10 хвилин. Використовувати 1-2 рази на тиждень.

Бальзам-маска для зволоження, зміцнення та надання волоссю об'єму:
Нанести бальзам на чисте вологе волосся, рівномірно розподілити і змити теплою водою через 50 секунд. Для інетнсивного потягу
Країна-виробник товарів Корея
Дія регенерація
Особливості без силікону

* Технічні характеристики Набір La'dor (mask/5*10мл + cond/5*10мл) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Набір La'dor (mask/5*10мл + cond/5*10мл)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →