Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник Mystery MEK-1639 grey

Код товару: 217102
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mystery
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник Mystery MEK-1639 grey

Електрочайник потужність: 1800 Вт об'єм 1,7 л матеріал корпусу: пластик

Ціна: 989 грн
шт

Опис товару Електрочайник Mystery MEK-1639 grey

Модельний ряд чайників Mystery представлений численними пристроями. Кожен прилад виділяється такими якостями, як функціональність, технологічність, надійність, довговічність та ексклюзивний дизайн. У широкому асортименті ви знайдете як чайники з простим функціоналом для вашої зручності, так і вдосконалені високотехнологічні та багатофункціональні моделі. Вас здивує різноманітність форм та кольорів приладів.
Якщо ви підбираєте надійний чайник, зверніть увагу на модель MEK-1639. Електрочайник Mystery MEK-1639 подарує Вам чудовий смак Вашого улюбленого гарячого напою. Корпус виконаний з екологічного термостійкого пластику в приємному дизайні, який ідеально впишеться в інтер'єр.вашої кухні, а прихований нагрівальний елемент виготовлений із нержавіючої сталі, що робить цей чайник міцним. Цей потужний електрочайник (1800 Вт) з оптимальним об'ємом 1,7 л дозволить закип'ятити воду за лічені секунди, а за допомогою вбудованого фільтра, який легко знімається та миється, Ви завжди отримаєте кристально чисту воду без частинок накипу.
Електрочайник MYSTERY MEK-1639 забезпечений такими функціями, як автоматичне вимкнення при вскипанні та неможливість увімкнення чайника без води для гарантування повної безпеки у використанні. Чайник з'єднаний з базою центральним контактом, що дозволяє легко обертатися на 360 градусів. Купивши цей чудовий електрочайник MYSTERY, Ви отримаєтеякісний та безпечний продукт.

Електрочайник Mystery MEK-1639 grey Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник Mystery MEK-1639 grey в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник Mystery MEK-1639 grey в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник Mystery MEK-1639 grey

Об `єм 1.7 л
Потужність 1800 Вт
Тип нагрівального елемента Прихований
Покриття нагрівального елемента Сталь
Матеріал корпусу Пластик
Дисплей Ні
Індикація включення Світлодіодне
Індикатор рівня води Є
Фільтр з'ємний
Тип Ні
Підставка Ні
Підсвічування Ні
Таймер Ні
Терморегулятор Ні
Кількість температурних режимів 1 шт
Відсік для зберігання шнурів Є
Колір білий Сірий

* Технічні характеристики Електрочайник Mystery MEK-1639 grey можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник Mystery MEK-1639 grey

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mystery MEK-1639 grey

Код товару: 377154
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 377158
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →