Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'яч набивний слембол для кросфіту рифлений Record SLAM BALL FI-5729-3 3кг Red

Код товару: 183991
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Головний М'яч набивний слембол для кросфіту рифлений Record SLAM BALL FI-5729-3 3кг Red

Ви практикуєте вправи з м'ячем і звичайно хочете, щоб вони були максимально безпечні? Тоді зверніть увагу на м'яч слембол для кросфіту та фітнесу рифлений Record SLAM BALL FI-5729-3.

Ціна: 1108 грн
шт

Опис товару М'яч набивний слембол для кросфіту рифлений Record SLAM BALL FI-5729-3 3кг Red

 Призначення

Слембол – багатофункціональний спортивний снаряд, який можна використовувати замість гантелі. Він допомагає розвинути міць та вибухову силу, імітувати кидки суперника через голову (для спортсменів ММА). М'яч не відскакує від підлоги навіть за найпотужніших кидків. Унікальна особливість цієї моделі – повністю рифлена, структурна поверхня. Завдяки опуклостям, хоч би як ви взяли м'яч, його зчеплення з долонями буде максимальним.
 
Опис
Снаряд формою нагадує звичайний м'яч. Відмінності стають зрозумілими, як тільки ви берете його до рук – він набагато важчий. Роль обтяжувача виконує мінеральний наповнювач. Кожух зроблений із високоміцноїнетоксичної гуми. По всій поверхні нанесений опуклий "візерунок", який не дає снаряду вислизнути з рук. На «полюсах» м'яча зроблено ущільнення, на одному з них нанесено цифру, яка показує масу снаряда.
 
Використання
Найпоширеніша вправа - кидок м'яча через голову. Його можна виконувати з прямим корпусом, зі скручуванням у сторони. Виконуйте кидок вздовж правої ноги, перестрибуйте м'яч і знову кидайте його, потім поміняйте бік. Викидайте м'яч із напівприсіда вгору, у стіну. Ляжте на підлогу, м'яч повинен перебувати у витягнутих руках над головою. Потім піднімайте корпус та одночасно викидайте м'яч вперед. Після чого беріть м'яч у руки, опускайтекорпус і піднімайте ноги, заводячи їх якнайдалі за голову. Після цього ноги опускайте і виконуйте всю послідовність рухів ще раз.
 
Переваги:
Повністю рифлена поверхня, що робить хват максимально чіпким.
М'яч не відскакує від підлоги навіть при потужних кидках через голову.
Нагоді спортсменам, які практикують фітнес та ММА.

М'яч набивний слембол для кросфіту рифлений Record SLAM BALL FI-5729-3 3кг Red Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'яч набивний слембол для кросфіту рифлений Record SLAM BALL FI-5729-3 3кг Red в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Головний купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Головний и купити М'яч набивний слембол для кросфіту рифлений Record SLAM BALL FI-5729-3 3кг Red в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'яч набивний слембол для кросфіту рифлений Record SLAM BALL FI-5729-3 3кг Red

Тип Слембол
вага, кг 3 кг
Забарвлення Red
додаткові характеристики Матеріал: полівінілхлорид PVC.
Наповнювач: мінеральний наповнювач.
Діаметр: 23 см.

* Технічні характеристики М'яч набивний слембол для кросфіту рифлений Record SLAM BALL FI-5729-3 3кг Red можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'яч набивний слембол для кросфіту рифлений Record SLAM BALL FI-5729-3 3кг Red

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на М'яч набивний слембол для кросфіту рифлений Record SLAM BALL FI-5729-3 3кг Red

Код товару: 319678
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 319810
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →