Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'яч масажний для фітнесу 23см BA-3402 Purple

Код товару: 176553
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ems
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Масажири М'яч масажний для фітнесу 23см BA-3402 Purple

Ви справно відвідуєте фітнес-тренування, але підозрюєте, що масаж зробить їх ще ефективнішими? Ви правильно думаєте! Купуйте масажний м'яч для фітнесу BA-3402, та приводьте тіло в тонус швидше!

Ціна: 94 грн
шт

Опис товару М'яч масажний для фітнесу 23см BA-3402 Purple

 Призначення

Голчастий м'яч – незамінна річ для самогосажа. Він здатний покращити дрібну моторику, рухливість пальців після інсультів чи травм, стимулювати акупунктурні точки на стопах та долонях, розвинути силу кистей. Масажний м'яч застосовується у багатьох антицелюлітних комплексах. Його можна використовувати як у домашніх умовах, так і у групових заняттях у спортзалах. Він стане в нагоді дорослій людині будь-якої статі та віку.
 
Опис
Особливість даної моделі полягає в її розмірах - м'яч досить великий, дозволяє масажувати відразу солідну ділянку тіла. По всій поверхні сфери поступово «розкидані» округлі шпильки. Вони досить опуклі,тому добре масажують шкіру та стимулюють нервові закінчення, а закруглені верхівки допомагають уникнути травм шкіри. Гума, з якої виготовлена ​​куля, не токсична і гіпоалергенна. Вона досить пружна та щільна, тому виріб прослужить не один рік. М'яч займає зовсім небагато місця при зберіганні і добре миється.
 
Використання
М'ячем можна масажувати ноги, стегна та сідниці, плечі та шию, руки, долоні та живіт. Виконуйте кругові обертання, рухи вздовж або поперек м'язових тканин. Спочатку можна захистити особливо ніжні ділянки шкіри (наприклад, на животі) легкою бавовняною тканиною. Не допускайте хворобливих відчуттів. Результатом масажу має стати легкепочервоніння шкіри та приємне тепло.
 
Переваги:
 
Прекрасний масажний ефект, стимуляція нервових закінчень та кровотоку.
М'яч досить великий, дозволяє масажувати відразу солідну ділянку поверхні шкіри.
Оптимальний розмір дозволяє з одного боку компактно зберігати виріб, а з іншого – не втратити його, наприклад, під ліжком чи надрах шафи.

М'яч масажний для фітнесу 23см BA-3402 Purple Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'яч масажний для фітнесу 23см BA-3402 Purple в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Масажири купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Масажири и купити М'яч масажний для фітнесу 23см BA-3402 Purple в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'яч масажний для фітнесу 23см BA-3402 Purple

Тип М'яч масажний
Забарвлення Purple
Матеріал Гума
додаткові характеристики Призначення: антицелюлітні комплекси, самомасаж.
Розміри упаковки Вага: 150 г.
Діаметр: 23 см.

* Технічні характеристики М'яч масажний для фітнесу 23см BA-3402 Purple можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'яч масажний для фітнесу 23см BA-3402 Purple

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на М'яч масажний для фітнесу 23см BA-3402 Purple

Код товару: 198693
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 198694
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 226116
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →