Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мультитул із молотком Multi Hammer 18 в 1

Код товару: 307397
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hoz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мульти -нитка Мультитул із молотком Multi Hammer 18 в 1

пасатижі, сокира, пасатижі для труб, кусачки, ніж прямий, відкривання, долото, ¦гайковий ключ (6, 7, 8,10 мм.), клинок зазубрений, плоска викрутка, пилка для нігтів, лезо пили, знімач для рибальського гачка,

Ціна: 781 грн
шт

Опис товару Мультитул із молотком Multi Hammer 18 в 1

 У кожного чоловіка є свій потаємний ящик, де він зберігає свої інструменти, але кожна жінка знає, що всі інструменти зазвичай зберігаються по всьому будинку, квартирі, машині, але не в цій ящику. Дане розташування речей не завжди влаштовує та веде до конфлікту. Безумовно, чоловікові потрібні інструменти, для усунення різних поломок, ремонту та виготовлення чогось, але іноді інструментів настільки багато, що їх нереально вмістити навіть у найбільшу скриньку, саме тому інструменти кочують з місця на місце і часто дратують інших.
До Вашої уваги пропонуємо Мультитул з молотком Multi Hammer 18 в 1- який стане ідеальним помічником для кожного чоловіка! Ви зможете відмовитися від частини своїх інструментів, на заміну на компактний і багатофункціональний молок, який має додатково ще 17 інструментів!!
Характеристики:
компактний розмір 9x2.5x16.5см;
прогумова, зручна ручка;
можна носити на ремені;
в один моток включені та ж: п

Мультитул із молотком Multi Hammer 18 в 1 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мультитул із молотком Multi Hammer 18 в 1 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мульти -нитка купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мульти -нитка и купити Мультитул із молотком Multi Hammer 18 в 1 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мультитул із молотком Multi Hammer 18 в 1

Інструменти в комплекті пасатижі, сокира, пасатижі для труб, кусачки, ніж прямий, відкривання, долото, ¦гайковий ключ (6, 7, 8,10 мм.), клинок зазубрений, плоска викрутка, пилка для нігтів, лезо пили, знімач для рибальського гачка,
Застосування для мисливців, туристів та рибалок
Тип мультитул
Кількість інструментів 18
Країна виробник Китай

* Технічні характеристики Мультитул із молотком Multi Hammer 18 в 1 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мультитул із молотком Multi Hammer 18 в 1

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Мультитул із молотком Multi Hammer 18 в 1

Код товару: 339912
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360063
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →