Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Відеокарта MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC

Код товару: 105956
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: MSI
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Відеокарти Відеокарта MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC

Охолодження Armor 2X
Вентилятор TORX
- Дисперсійні лопаті: Вигнуті під великим кутом лопаті прискорюють повітряний потік.
- Традиційні лопаті: Забезпечують стабільний повітряний потік, спрямований на потужний радіатор охолодження.
Zero Frozr: Технологія Zero Frozr повністю зупиняє вентилятор у простої та ситуаціях з низьким обчислювальним навантаженням, забезпечуючи тим самим повну відсутність шуму.
Захищена технологія Airflow Control: Спеціальні дефлектори відхиляють повітряний потік у напрямку теплових трубок, знижуючи температуру та сприяючи кращому геймінгу.
Утиліта оверклокінгу MSI Afterburner

Ціна: 30745 грн
шт

Опис товару Відеокарта MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC

 Визначаючи Майбутнє Геймінгу< /b>

Захоплююче занурення у віртуальну реальність
Випробуйте нові відчуття від занурення у світ віртуального геймінгу та розваг разом із графічними картами Radeon RX зреволюційною архітектурою Polaris.

Технологія AMD FreeSync
Покладіть край лагам геймплею та розривам зображення. Відсутність артефактів та плавний геймплей практично за будь-якої частоти кадрів.

Підтримка HDR
Покращений контраст і перенесення кольорів забезпечують яскраве і насичене зображення.

Класичний чорно-білий дизайн
Будь стильним разом із унікальними графічними картами MSI ARMOR.Успадкувавши дизайн armor shield, відеокарти виконані у стильному чорно-білому кольорі. Ідеальне рішення для геймерів та кейс моддерів, які шукають унікальний продукт для своїх робіт. Саме тут геймінг зустрічає клас.

Два вентилятори
Система охолодження ARMOR 2X має два вентилятори MSI TORX. Завдяки запатентованому дизайну вентилятори MSI TORX забезпечують чудове охолодження, залишаючись при цьому неймовірно тихими.
Традиційні лопаті вентилятора - спрямовують повітряний потік безпосередньо на радіатор охолодження.
Дисперсійні лопаті вентилятора - збільшують низхідний потік іефективніше розсіюють тепло.

ZeroFrozr — залишайтеся непоміченими
Вперше представлена ​​в 2008 році технологія MSI ZeroFrozr не залишилася непоміченою, тоді як зараз вона вже встигла стати індустріальним стандартом. Суть технології полягає в управлінні вентиляторами, які повністю зупиняються за відсутності навантаження. Таким чином, ви можете повністю зосередитись на грі, не відволікаючись на шум вентиляторів.

Майбутнє геймінгу gSYNC
Плавний, швидкий, чарівнийреалістичністю геймплей без розривів картинки, тремтіння зображення та лагів. Зображення надвисокої чіткості (UHD) є вчетверо чіткішим у порівнянні з зображенням 1080p. Найвища деталізація картинки сприяє більш різкому та чіткому зображенню під час гри.

Підготуйтеся до ери віртуальної реальності разом з MSI
Для того щоб повною мірою насолодитися вражаючими світами віртуальної реальності потрібне високопродуктивне обладнання. Бажаєте підготувати вашу систему до підтримки технологій VR? MSI - провідний світовий бренд у світі high-end геймінгу та кіберспортудає пораду як це зробити. Об'єднуючи лише передові технології, MSI створює обладнання для додатків віртуальної реальності. MSI переносить любителів комп'ютерних ігор на новий рівень реалізму віртуальної реальності, де ігри оживають.

Afterburner
MSI Afterburner – визнаний у всьому світі крос-вендорний інструмент для розгону графічного процесора. Простий інтерфейс надає доступ до детальної інформації по вашій відеокарті і дозволяє переналаштовувати на вашій відеокарті практично все, що можливо. Програма сумісна з 64-бітними програмами і доступна набезлічі мов, включаючи російську, іспанську, китайську та корейську. Підтримка налаштування та встановлення власних скінів користувача, будь-хто відчує себе як удома. Afterburner може керуватися зі смартфона на iOS або Android, а вбудована утиліта Kombustor для бенчмаркінгу дасть всю інформацію про справжні показники вашої відеокарти. ;">

Відеокарта MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Відеокарта MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Відеокарти купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Відеокарти и купити Відеокарта MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Відеокарта MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC

Виробник MSI
Тип RX 580
GPU AMD RX 580
Обсяг пам'яті 8 ГБ
Тип пам'яті GDDR5
Інтерфейс PCI-Express x16 3.0
Система охолодження Armor 2X
Шина пам'яті 256 біт
Частота GPU 1366 МГц
Частота пам'яті 8000 МГц
Виходи DVI
DisplayPort
HDMI

* Технічні характеристики Відеокарта MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Відеокарта MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC

Код товару: 263480
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365475
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303452
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →