Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Відеокарта Msi GeForce GTX 1650 Super VENTUS XS 4G OC

Код товару: 213210
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: MSI
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Відеокарти Відеокарта Msi GeForce GTX 1650 Super VENTUS XS 4G OC

Шейдери, реалізовані в графічному ядрі Turing, здатні одночасно виконувати цілочисленні обчислення і обчислення з плаваючою точкою, підтримують технологію адаптивного шейдингу і мають нову уніфіковану архітектуру пам'яті з удвічі більшим обсягом кеш-пам'яті в порівнянні з графічними процесорами попереднього. Крім того, мікроархітектура Turing може похвалитися в 1.4 рази вищою енергоефективністю, порівняно з попередньою.

Ціна: 10793 грн
шт

Опис товару Відеокарта Msi GeForce GTX 1650 Super VENTUS XS 4G OC

 Серія 16 Super Наділені високошвидкісною пам'яттю GDDR6, відеокарти серії GeForce GTX Super значно випереджають своїх попередниць щодо продуктивності. Їхня перевага над оригінальними моделями серії GTX 16 доходить до 50%, а над серією GTX 10 – до дворазового! Швидкість для перемоги Ігри найпопулярнішого нині жанру «королівська битва» вимагають високої частоти кадрів. Використовуючи нову відеокарту GeForce, ви зможете отримати перевагу над суперниками. Дизайн преміум класу Відеокарта Ventus оснащена двома вентиляторами і має індустріальний дизайн, виконаний у нейтральних кольорах. Ефективна система охолодження Алюмінієвий радіатор безпосередньо контактує з графічним процесором тачіпами пам'яті, що забезпечує ефективну передачу тепла, яке розсіюється за допомогою спрямованого до друкованої плати повітряного потоку. Afterburner MSI Afterburner - це найвідоміша і широко використовується утиліта для розгону відеокарти. Вона надає повний контроль над пристроєм та дозволяє відстежувати всі ключові параметри системи у режимі реального часу. Майбутнє геймінгу Підтримка найсучасніших технологій гарантує максимальне задоволення від сучасних ігор з абсолютно плавним зображенням без будь-яких артефактів. Формат Ultra-HD в 4 рази перевершує за роздільною здатністю популярний Full-HD, що гарантує більш чітке та деталізоване зображення в іграх. Підвищенаконтрастність і яскравіші кольори – підтримка розширеного динамічного діапазону HDR зробить ігрові світи ще більш привабливими.

Відеокарта Msi GeForce GTX 1650 Super VENTUS XS 4G OC Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Відеокарта Msi GeForce GTX 1650 Super VENTUS XS 4G OC в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Відеокарти купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Відеокарти и купити Відеокарта Msi GeForce GTX 1650 Super VENTUS XS 4G OC в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Відеокарта Msi GeForce GTX 1650 Super VENTUS XS 4G OC

Виробник MSI
Тип GeForce GTX 1650 Super
GPU GeForce GTX 1650 Super
Обсяг пам'яті 4 ГБ
Тип пам'яті GDDR6
Інтерфейс PCI-Express x16 3.0
Система охолодження Активна
Шина пам'яті 128 біт
Частота GPU У режимі розгону: 1740 МГц
Частота пам'яті 12000 МГц
Виходи DVI
DisplayPort
HDMI

* Технічні характеристики Відеокарта Msi GeForce GTX 1650 Super VENTUS XS 4G OC можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Відеокарта Msi GeForce GTX 1650 Super VENTUS XS 4G OC

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Msi GeForce GTX 1650 Super VENTUS XS 4G OC

Код товару: 365853
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 146629
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365855
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →